Kontaktiraj nas info@hk-green.sk

Umetna palma Areca 170 cm

149 € z DPH
40 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Pri vaši hiši ponedeljek, 25. oktober

Opis

Značilnosti

Palma Areca je v naših krajih priljubljena predvsem kot klasična sobna rastlina. Njegova stebla, ki so še posebej pokončna, spominjajo na edinstveno rastlino Bambus. Ta stebla so običajno zaključena z ventilatorskimi, obokanimi listi, ki so razporejeni v nasprotnih smereh. Listi lahko dosežejo dolžino neverjetnih 1,2 metra.

Listi, ki rastejo na vrhu debla, so skoraj vedno dlani ali perju, stebla so vedno zelena. Veliko število debla te palme je grmičasto razvejano, listi so razdeljeni na veliko število sijočih parov v obliki peresa. Zaradi svoje sposobnosti izboljšanja zraka rastlina prispeva k prijetni notranji klimi.

Pojav

Areca je tropska palma, ki izvira iz Madagaskarja in Tanzanije. Zaradi pernatih listov je ena najbolj privlačnih palm. Skupno obstaja več kot 50 vrst. To je vitka palma, ki je z leti oblikovala debla. V povprečju doseže 3 metre, lahko pa tudi 6 metrov. Listi so pernati, obokani, zelene barve in dolgi 2 do 3 metre.

Parametri

Naša umetna palma Areca je sobna rastlina visoka 170 cm , vključno z osnovnim cvetličnim loncem. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm, katerega površina je prekrita z imitacijo umetnega mahu. Ima devet plastičnih kovčkov, ki so oviti v vlakna iz naravnega lesa, zaradi česar so videti zelo realistično. Palma ima 27 lepih zelenih vej iz plastike, ki jih je težko razbrati od živih.

Lokacija

Našo dlan Areca lahko postavite kamor koli. To je lepa rastlina, ki je primerna za avtomobilske salone , šolske prostore , nakupovalna središča, gledališča, pa tudi za vaš dom . S svojo prisotnostjo v vaš dom vdihne malo eksotike in ga napolni s prijetnim počutjem. Je tudi odlična rešitev za alergike ali družine z majhnimi otroki ali hišnimi ljubljenčki, kjer žive rastline ne bi imele možnosti za rast.

Kombinacije

Palma Areca je odličen spremljevalec katere koli druge palme , drevesa ali rastline . V takšni kombinaciji lahko ustvarite čudovito zeleno kompozicijo. Zato potegnite svojo dnevno sobo ali preddverje. Lepoto in veličino naše umetne palme Areca bomo še povečali z izbiro pravega cvetličnega lonca. Omenjene izdelke in cvetlične lončke boste v ponudbi našli v naši trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20011
Višina 170 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 60 cm
Višina vstavka 15 cm
Premer vložka 20 cm
Število stebel / stebel 9 ks
Material stebla / stebla plastika, les
Višina veje 60 cm
Število vej 27 ks
Material veje plastika
Dolžina listov 50 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena, rjav
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Višina debla / stebla 60 cm
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!