Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Možnosti plačila

Ob dostavi blaga na naslov pošljemo račun/davčni dokument avtomatsko na e-pošto takoj po potrditvi dostave blaga s strani prevoznika.

PLAČILO OB PREVZEM BLAGA (COD)

Blago plačate z gotovino vozniku prevoznika. Ta storitev se zaračuna glede na državo dostave. Prosimo, da vedno pripravite zahtevani znesek, da pospešite prodajo pošiljke. Blago lahko plačate tudi s plačilnimi karticami VISA, MasterCard in Diners Club v trgovini ob osebnem prevzemu.

POSPODITE Z BANČNIM NAKAZILOM

Če se odločite za plačilo z običajnim bančnim nakazilom, vam bomo samodejno poslali predračun po e-pošti. Po knjiženju plačila na naš račun na isti e-mail prejmete davčni dokument.

Pri plačilu po predračunu:

  1. na datum dostave lahko vpliva datum plačila

PLAČILO S KARTICO

Kartično plačevanje je eden izmed najbolj priljubljenih načinov plačila na svetu. Trgovci lahko sprejemajo plačila s kartico VISA in MasterCard od strank po vsem svetu. Ni vam treba imeti gotovine ali dvigniti na bankomatu, samo uporabite svojo kreditno kartico in blago plačajte prek spleta. Po zaključku naročila boste preusmerjeni na stran za dokončanje plačila. Dodelitev naročilu bo izvedena v nekaj minutah po plačilu.