Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Nakup

KAKO LAHKO NAROČIM?

Naročanje je precej preprosto: po dodajanju zahtevanih artiklov v nakupovalno košarico kliknite na možnost »Pokaži košarico«. Nato boste šli skozi postopek naročila (način pošiljanja - način plačila - naslov - potrditev naročila).

IMATE TUDI TRGOVINO KAMNA?

HK-green je izključno spletna trgovina. Trgovine s kamnom nimamo in še nimamo na voljo kataloga ali razstavnega prostora.

ALI MORAM BITI REGISTRIRAN ZA NAKUPOVANJE PRI VABI?

Za nakupovanje pri nas ni potrebna registracija.

Vendar pa je prednost registracije možnost spremljanja statusa vašega naročila in v vsakem trenutku boste imeli zgodovino svojih naročil. Svoje podatke lahko tudi shranite in vam jih pri izpolnjevanju novega naročila ni treba znova vnašati.

Ogledate si lahko tudi trenutno stanje vašega naročila in spremljate, kje je vaša pošiljka trenutno na poti.

ALI LAHKO NAROČIM V TUJINI?

Blago, naročeno na naši spletni strani, lahko dostavimo v vse države članice Evropske unije.

ALI LAHKO SPREMENIM ALI PREKLICIM NAROČILO?

Naročilo lahko kadar koli spremenite ali prekličete, preden ga pošljete, tako da to zahtevo pošljete na naš e-mail info@hk-green.eu ali po telefonu +421 2222 000 62.

ALI JE MOŽNO KOMBINIRATI VEČ NAROČIL?

Da, vendar le, če vaše naročilo še ni bilo odposlano. Zahtevo za združitev naročil pošljite na naš e-mail info@hk-green.eu ali po telefonu na +421 2222 000 62.

KAKO LAHKO IZVEDEM STANJE SVOJEGA NAROČILA?

Če ste registrirana stranka, lahko spremljate stanje svojega naročila tako, da se prijavite na našo stran v razdelku zgodovina naročil.

KAKO LAHKO PLAČAM NAROČILO?

Naročilo lahko plačate po povzetju, torej z gotovino kurirju neposredno ob prevzemu blaga, lahko pa ga plačate takoj po izdelavi naročila s kreditno kartico ali bančnim nakazilom.

POTRDILA SVOJEGA NAROČILA NISEM PREJELA.

V tem primeru je možno, da ste pri ustvarjanju naročila napačno izpolnili svoj e-poštni naslov, ali je potrditev prispela v Spam (spam), ali pa ste iz nekega razloga naročilo poslali napačno in ga naš sistem ni registriral.

V primeru kakršnih koli težav nas kontaktirajte po e-pošti na info@hk-green.eu ali po telefonu na +421 2222 000 62.

NISTE NAŠLI ODGOVORA NA VAŠE VPRAŠANJE?

Če se kljub odgovorom na ta najpogostejša vprašanja morate obrniti na nas, lahko to storite preko naše elektronske pošte info@hk-green.eu ali po telefonu +421 2222 000 62.