Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

5 razlogov, zakaj je umetno cvetje odličen dodatek

V današnjem članku vam predstavljamo 5 razlogov, zakaj je umetno cvetje prava izbira na poti k harmoničnemu notranjemu oblikovanju.

Mnogi še vedno raje izberejo živo rožo kot umetno. Bojijo se, da bo njihov sanjski kos videti kot neuspešen kos plastike, ki bo prav tako moteč in brez okusa. Ker tehnologija napreduje s hitrim korakom, proizvodnja umetnih dreves, cvetja in izjemno priljubljenih palm ni izjema. Neukusna plastika nadomešča originalne kose, ki se ne razlikujejo od živih cvetov. Debla so narejena iz naravnih materialov, nastali izdelek pa pogosto posadimo v kakovostno cvetlično posodo.

1. nizko vzdrževanje

Žive rastline zahtevajo veliko časa zalivanje, gnojenje ali presajanje. Vendar pa vsi ne morejo dovolj skrbeti za rože in rezultat so posušene rože, ki nimajo dolge življenjske dobe. Tudi spopadanje s svetlobnimi pogoji je težak oreh.

Umetna roža je primerna alternativa. Pogled na vedno zeleno cvetje je razlog, da se odločite za to pot. Za razliko od živega cvetja, umetno cvetje ne potrebuje stalnega zalivanja, gnojenja ali presajanja. Prihranite svoj dragoceni čas, ki ga lahko porabite učinkoviteje. Edino, kar morate storiti pri negi umetnega cvetja, je, da liste občasno obrišete iz prahu. Pri negi živega cvetja pa tega koraka ne zamudite, zato boste na koncu prihranili količino časa, kar je izjemno redko.

2. so trpežni

Kot vemo, so žive rože izredno krhke in zahtevajo posebne svetlobne pogoje. Umetno cvetje je narejeno iz trpežnih materialov in ne more se zgoditi, da bi se rastlina zlomila. Pomembna prednost, ki je ne smemo pozabiti omeniti, je, da se vam ni treba zanašati na svetlobne pogoje vaše rastline. Umetno cvetje bo osvetlilo vsak temni kotiček vaše hiše, pa tudi pisarne ali restavracije. Nanesete jih lahko kjer koli, še vedno bodo sijali s svojo prvotno lepoto dolga leta.

3. so stroškovno učinkovita alternativa

Nakup žive rastline zagotovo ne bo ustavil gibanja na vaši kreditni kartici. Številni posebni pripravki ali gnojila stanejo veliko denarja in še vedno obstaja tveganje, da boste nekega dne ob napačni negi izgubili svojo ljubljeno rožo.

Dobra izbira je vlaganje v profesionalne imitacije rastlin , ki jih lahko dobite s preprostim nakupom. Za priprave vam ni treba porabiti denarja, saj za razliko od živega cvetja umetno cvetje ne potrebuje posebne nege.

4. izgledajo fantastično

Videz umetnega cvetja se ne razlikuje več od živega cvetja. Pri izdelavi se uporabljajo le kakovostni materiali, zahvaljujoč katerih cvet izgleda kot od izkušenega vrtnarja ali strastnega pridelovalca cvetja.

V podjetju HK Green smo se povezali z vodilnimi proizvajalci umetnih rastlin, kot so Eurogreens, Maxifluer in Plastip, da bi v naš katalog dodali nekaj najbolj priljubljenih rastlin vrhunske kakovosti. Z nakupom umetnih rastlin v naši e-trgovini zagotovo ne boste stopili na stran. Prvovrstna kakovost je zagotovilo za uspeh. Za nas je pomembno, da je naša stranka z blagom izredno zadovoljna in ponosna na svojo tovarno, ki mu bo prinesla veselje tudi nekaj let kasneje.

5. so univerzalni dodatek

Dodatek, ki zagotovo ne bo nič pokvaril. Rože so zagotovilo za zadovoljstvo v prostoru, v katerem živite, a tudi vaši prijatelji se bodo v popolnoma usklajeni notranjosti počutili veliko bolje. Zelena barva blagodejno vpliva na človeško telo. Ta barva ima regenerativne učinke, pomirja um in blagodejno vpliva na živčni sistem.

Ne le z estetskega vidika, ampak tudi z zdravstvenega, je nakup umetnih rastlin najboljša izbira, ki jo lahko izberete. Naše umetno cvetje ni zdravju škodljivo in je zato primerno tudi za območja, kjer se zadržujejo alergiki.