Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Barvni trendi v notranjosti za leto 2020

V današnjem članku vam bomo predstavili trende, ki v vaši notranjosti zagotovo ne smejo manjkati. Kot je že v navadi, bodo svetovni oblikovalci, ne le v modni industriji, ampak tudi v oblikovalskem oddelku, v začetku leta določili nekaj zanimivih barv, ki so hit zadevnega leta. Priznati moramo, da so sredstva, namenjena za leto 2020, edinstvena in nepogrešljiva.

Mornarsko modra kot element, ki v vašem domu ne sme manjkati

Ta nedvoumna barva v notranjosti lahko dela čudeže. Izgleda razkošno, brezčasno in zato se ne moremo čuditi, da ga imenujejo ena od barv leta 2020. Da pa vaša notranjost ne bi postala temna, jo kombinirajte s klasično belo barvo. Ta kombinacija barv vam bo zagotovila varnost, ki vas ne bo dolgočasila in še vedno boste uživali. Lahko tudi eksperimentirate z nakupom ozadja z zanimivim vzorcem v mornarsko modri barvi. Vsekakor bo to element, ki pritegne in se ne dolgočasi.

Pri izbiri dodatkov priporočamo poseganje po klasičnih pozlačenih, ki so trend že nekaj let in res ne moremo biti presenečeni. Če se odločite zračiti notranjost s cvetjem, zagotovo ne boste naredili niti koraka vstran. Če imate veliko sobo, investirajte v nakup rože večje postave, na primer pošast, ki je nedvomno lepa in izvirna. Drevesna praprot je zaradi svoje edinstvenosti ponosna tudi na svojo priljubljenost. Če pa imate manjši prostor, to še ne pomeni, da bi vaš prostor moral ostati brez rož. Nasprotno. Rože lahko delajo čudeže. V tem primeru pa posegnite po cvetovih manjše rasti, kot je zamiokulkas, kar je neposredno idealno za manjše prostore. Če pa iščete cvetoče rože, bo odlična izbira nakup orhidej ali medinille, ki s svojo edinstvenostjo izgleda razkošno in ekskluzivno.

Oljka, ki lahko dela čudeže

Ta zanimiv odtenek barve je vse bolj priljubljen, njegova izvirnost pa osvaja srca mnogih ljubiteljev notranje opreme. Prav ta zanimiva barva je zelo primerna za klasičen les, pa tudi za brezčasno pohištvo z pozlačenimi nogami ali že klasično s črno mat barvo. Vendar priporočamo, da to barvo nanesete na dodatke, ne na stene. Če pa se odločite oljko nanesti tudi na stene, se posvetujte s strokovnjaki, ki vam lahko primešajo idealno senco - v tem primeru kapljico svetlejšo. Odločite se lahko tudi za kavč, katerega prevleka bo v olivni barvi, in prav na tem kosu je usmerjena vsa pozornost.

Cvetja zagotovo ne sme manjkati niti v prostoru, kjer je prevladujoči element v oljčni barvi. Ustvarite harmonijo z nanosom kaktusov, ki so edinstveni za sobo. Še posebej primerna izbira bodo take umetne palme, ki so prava češnja na torti.

Nežno roza v kombinaciji s sivo kot popolna kombinacija

Če že nameravate preoblikovati svojo otroško sobo ali pa samo iščete drobceno, bo primerna izbira tudi nežno roza, ki je priljubljena že več sezon. Vendar pazite, da ne spremenite celotne sobe v rožnato kraljestvo - to bi bilo poceni in dolgočasno. Če pa se držite tal, bo rezultat popoln in okusen.

Tudi tej barvi ustreza starostna klasika v obliki pozlačenih dodatkov. Popoln barvni kontrast lahko dosežete z dodajanjem cvetja, ki lahko dela čudeže. Za to barvno kombinacijo so primerni afelandra, peperonija ali celo edinstvena aloe vera.

Katere rože izbrati?

Izbira rož je izredno pomembna, ne glede na to, za katero barvo leta 2020 se boste odločili navdihniti. Vendar pa vsi že nekaj let nimajo lepega živega zelenja. Mnoge rastline ne marajo temnih kotičkov, v katerih so rože popolnoma primerne za popestritev predmeta. Tudi alergiki si želijo rože v svoji hiši ali stanovanju, vendar se morajo z zdravstvenega vidika tega užitka odreči.

Za vas imamo rešitev. Profesionalne imitacije vrhunskih rastlin se ne razlikujejo od klasičnih rastlin. Rastlinski sevi so narejeni iz naravnih materialov, zato vam ni treba skrbeti, da bodo rastline videti kot navaden grdi kos plastike.