Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Top 5 brezčasnih notranjosti podjetja, s katerimi boste na stranko naredili dober vtis

Danes se bomo osredotočili na notranjo opremo in opremo restavracij ali barov. Okusna in brezčasna oprema je velik plus, zato so vse koristne informacije koristne.

Pri ustanavljanju podjetja se mora podjetnik spopasti z več dejavniki, ki povprečnemu kupcu na prvi pogled niso očitni. Stranka ne vidi zakulisnih priprav in pogosto je oprema podjetja težak oreh. Kot vemo, je prvi vtis zelo pomemben. Ta vtis se pripisuje opremi podjetja. Nujno je, da uspešno podjetje ponuja ne le kakovostne izdelke in postrežbo, ampak je odvisno tudi od tega, kje ga strežejo .

Lastnik pri opremljanju pogosto sledi svojemu okusu in občutkom. Seveda lahko vedno uporabite pomoč strokovnjaka, ki bo poskušal uresničiti vaše zamisli in vam pomagati pri opremljanju. V današnjem članku vam ponujamo nekaj navdihov, ki veljajo za trend leta 2020.

Kot vemo, je skandinavski slog zelo priljubljen po vsem svetu. Na prvi pogled se nam zdi, da ta slog temelji na dobro znani ideji: »V preprostosti je lepota.« To je res, vendar lahko zmagamo s podrobnostmi in ves prostor dobi popolnoma drugačno razsežnost. Tipični odtenki barve so elegantna bela, kremna ali celo večno siva. Te barve so znak kakovosti, stabilnosti in prefinjenosti. Od začetka - od sten bo vaše podjetje na stranki videti elegantno in brezčasno.

Druga značilnost tega sloga je povezanost z naravo. Lesene mize so klasika, s katero ne moreš nič pokvariti. Ko mize iz masivnega lesa kombiniramo s kakovostnimi stoli, tvorijo popolno celoto. Mnogi oblikovalci poskušajo vrniti rože podjetjem. V tem primeru srečujemo predvsem večje rastline, kot so fikusi, oljke ali celo dracena.

Češnja na torti je razsvetljava, ki pogosto pogosto ustvari drugačen pogled na sobo. Še vedno vroč trend so viseče luči, ki so na prvi pogled preproste, a vseeno izvirne in očarljive. Kombinacija peskanega stekla s pozlačenim kovinskim držalom bo možnost, ki se bo zagotovo izplačala.

Kombinacija lesa, svetlih tonov na stenah, cvetja in preprostih svetilk bo zagotovo ustvarila celoto, ki bo v vaše podjetje pritegnila vsako potencialno stranko. Tako opremljena notranjost bo vašim strankam zagotovila prijetno vzdušje, zaradi česar se bodo z veseljem vrnili v vaše podjetje.

Vsaka stranka je zaljubljena v čistočo, ki diha prostor.
Vsaka stranka je zaljubljena v čistočo, ki diha prostor.

Minimalistični slog, ki ga dopolnjuje industrijska umetnost

Na prvi pogled se vam zdi, da gre minimalizem z roko v roki s skandinavskim slogom, vendar vam videz v resnici ne laže. Trend pa je, da minimalizem naredi posebna industrijska umetnost, ki je priljubljena po vsem svetu.

Pomemben element v tem slogu so betonske gladilke, ki pritegnejo številne kupce. Na prvi pogled deluje neprevidno, a se nekateri strinjajo, da trend teh brisalcev povrne njihov notranji mir in ravnovesje.

Primerna izbira bodo tudi udobni kovinski stoli, ki bodo prostoru dali učinek estetike in preprostosti. Kovinski stoli, dopolnjeni z mizami z nogami, katerih prevleka je izključno mat črna, so še vedno prisotne in verjetno ne bodo tako kmalu izpadle iz trendov oblikovanja.

Kot pravijo, manj je včasih več, to ni izjema od tega trenda. Svetovni trend je, kot vemo, reševanje našega planeta, ki gre z roko v roki z minimalizmom. Sprašujete, kako? Minimalizem razglaša prednost minimuma, kar pozitivno vpliva tudi na naš planet.

Cvetje, ki tudi v tem slogu najde mesto, pozitivno vpliva tudi na človeško telo. Za razliko od skandinavskega sloga bo vaše podjetje, ki ga navdihuje minimalizem s ščepcem industrijske umetnosti, v lončke, kot so zamiokulkas, ameriška agava, zlati pesek in drugo zanimivo cvetje, prilegalo poglede številnih ljubiteljev cvetja. Zagotovo pa ne boste umaknili, če se odločite za bonsaj, ki je še vedno priljubljen in priljubljen po vsem svetu. S svojo izvirnostjo bodo osvojili srca mnogih vaših strank.

Enostavnost, ki je izjemno elegantna in iskana.
Enostavnost, ki je izjemno elegantna in iskana.

Udobje, ki vam ne bo dolgčas

Drug trend v notranjem oblikovanju je kombinacija svetlobe, lesa in zelenih sten, ustvarjenih iz cvetja. Če se odločite, da vas bo ta slog navdihnil, boste zagotovo napredovali. Vse vaše stranke bodo navdušene nad izvirnostjo in bodo z veseljem preživljale prosti čas z vami.

Kombinacija svetilk, ki presenetljivo spominjajo na navadne žarnice, bo na kupca naredila dober vtis. Lahko celo rečemo, da več ko je žarnic zakopanih, tem bolje. V tem se ta slog poslovnega oblikovanja razlikuje od prejšnjih dveh.

Barski stolčki so samoumevni, vendar se pri izbiri ne boste umaknili, če se odločite za stole s kovinskimi nogami in usnjenim sedežem. Izbira stolov pri mizah je zelo pomembna. Lahko se odločite za klasičnega lesenega, lahko pa tudi priložnost za kovinske, ki jih leseni sedež naredi posebnega.

Če se odločite za temna tla, bo to podjetju dodalo slog. Temna tla so kot nalašč za ustvarjanje kontrasta in se dobro kombinirajo s svetlimi barvami na stenah. Črna tla bodo dala razkošen videz, še posebej z privlačnimi dodatki, ki tvorijo žarnice. V tem primeru žarnice tvorijo večnamensko nalogo.

Ne smemo pa pozabiti oživiti notranjosti. V tem primeru bodo primerna izbira plezalne rastline, kot sta bršljan in peščenjak, primerna pa bo tudi kolumna.

Kombinacija materialov odlično sodeluje.
Kombinacija materialov odlično sodeluje.

Hipsterski slog ali izvirnost ne pozna meja

Resnica je, da podjetje, ki ga navdihuje ta slog, velja za izvirno, pristno ali celo domiselno in izjemno. Podjetniki se radi zanašajo na ta slog, saj je oblikovanje njihovih kavarn ali restavracij vizitka njihove osebnosti.

Pri izbiri tega sloga lahko norete od tal do stropa. Ni vam treba skrbeti, ali so stoli v podjetju enaki, saj bo ta funkcija dodala edinstvenost notranjosti. Prava izbira bodo zagotovo usnjeni sedeži, ki izgledajo prijetno.

Nenavadni predmeti so ponavadi na steni. Včasih se zdi, da je ta slog mešanica vsega, vendar je zato ta slog izjemno priljubljen. Opečna stena je nekaj, kar v vašem podjetju ne sme manjkati, pa tudi ozadje z zanimivim motivom.

Stebla rože tudi v tem slogu ne najdemo. Uživali bodo tudi ljubitelji cvetja. Tu naletimo na klasike, kot so poganjki, azaleja ali kalateja, pa tudi na kroton ali različne sorte fikusov ali drugih rastlin.

Edinstvenost tega sloga bo v vaše podjetje privabila vse radovedneže, ki bodo v prijetnem okolju uživali v odličnih specialitetah.

Slog, ki je iskan predvsem zaradi svoje izvirnosti.
Slog, ki je iskan predvsem zaradi svoje izvirnosti.

Tla, ki počijo od barve

Ta slog je še posebej priljubljen pri ljubiteljih klasike. Marmorni pulti na mizah so že dolgo trend in letos ne bo izjema. Tudi tu na nogah miz srečamo kombinacijo mat črne barve. Starostna klasika, ki zagotovo ne bo nič pokvarila. Mize dopolnjujejo udobni stoli, ki so narejeni iz žameta v barvi, ki se letos imenuje barva leta - kraljevsko modra.

Najbolj vpadljiv naglas v tem slogu so tla. Trend je kombinacija geometrijskih oblik, različnih barv in velikosti.

Tudi cvetovi imajo tukaj svetlo zeleno barvo. Tokrat imajo prednost večje rože, ki zapolnijo in zračijo prostor vašega podjetja. Priljubljen je bambus, pošast ali celo filodendron.

Prijetno okolje, ki ga ustvarite z opremljanjem notranjosti, vam bo zagotovilo polno družbo zadovoljnih strank.

Kombinacija barv vam bo zagotovila edinstvenost in priljubljenost.
Kombinacija barv vam bo zagotovila edinstvenost in priljubljenost.