Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna iglasta plošča Cypruštek tujovitý - 50x50 cm

Popust
42 %
Originalno
14 €
Samo danes
8,19 € z DPH
6,71 € brez DDV
1 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Umetna ograja iz iglavcev Japonski Ciper je posebej zasnovana za ravno steno ali ograjo. Narejen je iz visoko kakovostne plastike in se skoraj ne razlikuje od pravega. Občutljive vejice so zelo podrobne in umetno živo mejo naredijo realistično. Naše umetne žive meje se uporabljajo tako za notranjo kot zunanjo uporabo. Zaradi svoje vsestranskosti in zelenega videza se lahko umetni iglavci uporabljajo kot dekoracija, pa tudi za zaščito zasebnosti. Listi imajo naravne detajle in so narejeni iz različnih zelenih tonov in velikosti listov. Ta sorta je umetna živa meja druge generacije. Ograja je zelo gosta in zato zelo enostavna za uporabo, kadar je treba pogled zatemniti. Običajne uporabe umetnih ograj so predvsem dekorativne ograje sten, teras in podobno. Navadna stena ali ograja zaradi umetne žive meje spet postane naravna. Zaradi relativno velikih listov sončna svetloba ustvari čudovit učinek sence. Ograja zahteva minimalno vzdrževanje. Sestavljanje je zelo preprosto - preprosto kliknite dele preprog skupaj. Z škarjami lahko ograjo odrežete na želeno velikost. Umetne preproge lahko pritrdite brez uporabe orodja in jih pritrdite na katero koli želeno površino. Tako dobite čudovito zeleno steno žive meje po meri. Pritrdite ploščo z vijaki v pravilni obliki, v naši spletni trgovini lahko preprosto naročite pravilno velikost in vrsto barvnega vijaka. Ta ograja je tudi zelo dobra podlaga za umetno rastlinsko steno v notranjosti in zunanjosti. Ograjo lahko dopolnite z drugimi rastlinami. V naši spletni trgovini vam ponujamo prave vijake in moznike, da jih je mogoče enostavno in pravilno namestiti. Velikost umetne ograje je 50x50 cm in je značilna 95% gostota. Temno zelena barva naredi ograjo popolnoma naravno. Iglasta ograja je izdelana iz ene vrste listov.

Parametri

Koda izdelka 7378
Država izvora Nizozemska

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!