Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Plošča iz umetnega maha Mossmat - 50x50 cm

Popust
41 %
Originalno
27 €
Samo danes
15,90 € z DPH
13,03 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Iščete živo podlogo iz umetnega maha, odporno na UV -sevanje z porazdeljeno višino, da ustvarite svojo steno iz zelenega maha? Ta replika in vzdržljiva preproga iz umetnega maha je primerna za zunanjo uporabo in ponuja trpežen premaz za vaše stene. Podloga je izdelana iz visoko kakovostnega PVC -ja in zagotavlja zvočno izolacijo. Podloga je dobro napolnjena in igrivo razporejena višina ustvarja svež, razkošen in realističen videz. Ko je ta umetna podloga iz maha povezana, lahko pokrije velike površine za steno iz naravnega zelenega maha. Okvir, na katerega je pritrjen mah, je 25 x 25 cm. To pomeni, da potrebujete 16 preprog na kvadratni meter. Preproge lahko enostavno združite. Ker je zaščita pred UV žarki vključena v surovine sintetičnih delov, so osem let zaščitene pred razbarvanjem.

Parametri

Koda izdelka 3462
Višina 50 cm
Odločnost notranjost, zunanjost
Premer 50 cm
Dolžina 50 cm
Povprečno 50 cm
Material veje plastika
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita Da
Država izvora Nizozemska
Sadje / rože ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!