Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Cvet metulja 20 cm

Popust
23 %
Originalno
3,10 €
Samo danes
2,39 € z DPH
1,96 € brez DDV
530 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Cvetlični metulj ali Oxalis je nenavadno preprosta rastlina, v naravi ustvarja senčno odejo v mokrem gozdu, v notranjosti pa je to sobna rastlina, ki spominja na jato metuljev, ki je skrčilo v sanjskem oknu. To je cvet družine kislice, ker imajo njeni listi kiselkast okus, ker v sestavi vsebujejo oksalno kislino.

Rastlina ima majhne cvetove, vendar v kombinaciji z barvnimi listi izgleda lepo. Cvetovi so na voljo v belih, rožnatih ali rumenih tonih. En cvet se nadomesti z drugim in zdi se, da oksalci cvetijo v nedogled. Izstreli puščico, ki sega po dolžini listov, dežnik z majhnimi cvetovi pa ji položi na glavo. Približno 3-4 brsti cvetijo skupaj. V nekaterih državah je ta kultura simbol dobrote in sreče v domu. V ruskih deželah so to rastlino poimenovali "Cvet metulja", ker se ji listi spremenijo kot žuželke, ko se svetloba spremeni.

Pojav

Zaradi nenavadne oblike lista, ki pooseblja Sveto Trojico, so prebivalci Irske iz rože metuljev ustvarili nacionalni simbol in jih postavili na svoj grb. Domovina rože metulja so tropske in subtropske celine. V našem času goščave cvetnih metuljev najdemo v gozdovih v Južni Ameriki, Afriki, južni Evropi, pa tudi v smrekovih gozdovih Ruske federacije. Cvetovi oksalisa živijo v naravi v srednjeevropskih, južnoafriških, južnoameriških in ruskih listavcih. Oxalis uspešno gojijo v rastlinjakih in hišah. Roža je precej miniaturna in doseže višino 30 cm.

Parametri

Naš čudovit umetni cvet metulja je visok 20 cm , vključno z 20 -centimetrskim trnom. Trn je izdelan iz plastike, cvet pa iz visoko kakovostnega PU materiala. Cvet je rumeno-oranžno-rdeče barve. Zasnovan je za notranjo opremo.

Lokacija

Cvet metulja ima odlične dekorativne lastnosti. On je odličen spremljevalec. Primeren je tudi za okenske police , jedilne , delovne ali konferenčne mize . Zaradi majhne višine lahko z njim poživite prosti prostor na stekleni polici. Priporočamo kombiniranje več kosov za bogatejši šopek. S svojim realističnim videzom lahko naš cvet Metulj prijetno poživi vaš dom ali katero koli drugo okolje, v katerega se odločite postaviti to rožo. Njegov privlačen videz bo zadovoljil oko v pisarni ali v restavracijah ali kavarnah.

Kombinacije

Naš cvet iz umetnega metulja je vsestranski. Kombinacija z mini vejicami iz naše ponudbe pričara čudovit okras. Čas je, da izberete pravi lonec za rože. Priporočamo izbiro bolj izrazitih loncev. Dekorativni kamni, v katere posadite cvet metulja, so zelo primerni kot polnilni material. V naši ponudbi na naši spletni strani najdete okrasne cvetlične lončke in polnilni material.

Parametri

Koda izdelka 20151
Višina 20 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 14 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 13 cm
Število vej 2 ks
Širina listov 6 cm
Dolžina listov 8 cm
Listni material plastika
Barva veje zelena
Barva listov rdeča, rumena
UV zaščita ne
Dolžina trna 4.5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!