Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Claydite - 1200 ml

2,49 € z DPH
10 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 26. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Glina se proizvaja pri visokih temperaturah v posebnih pečeh iz skrbno izbrane vrste gline. Tako dobimo granulat iz ekspandirane gline s porozno strukturo, vendar z gladko površino. Vsebina vrečke je 1200 ml , njena pokritost zadostuje za lonček s premerom 35 cm ali površino 0,09 m2 .

Lokacija

V prvi vrsti se nas večina spomni ekspandirane gline kot agregata, namenjenega dekorativnemu prekrivanju substrata na površini cvetličnega lonca in tudi kot pomoč pri urejanju umetnih rastlin. Vendar ima ekspandirana glina še širši spekter uporabe. Zaradi edinstvenih lastnosti izključno naravnega keramičnega materiala se ekspandirana glina uporablja tudi v gradbeništvu.

Kombinacije

Claydite je primeren za okrasitev naših umetnih rastlin v lončkih. Primeren je tudi za skalnjak za dopolnitev naravnega okolja za rastline. Zahvaljujoč svoji naravni, nevtralni barvi se resnično ujema s katero koli umetno rastlino ali umetnim drevesom iz naše ponudbe.

Parametri

Koda izdelka 35003
Glasnost 1200 ml

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!