Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Sekanci - 800 ml

Glasnost
Popust
40 %
Originalno
2,80 €
Samo danes
1,69 € z DPH
1,39 € brez DDV
5 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Parametri

Lesni sekanci so izbrani iz visokokakovostnega lubja, ki prihaja iz primorskega bora. Ta vrsta bora ima edinstvene lastnosti: barvo, svežino, sestavo, trajnost, strukturo, velikost in aromo. Je ekološki in varen izdelek, ki naravno dozori brez kemične obdelave. Njihova vsebnost je 800 ml in pokriva površino cvetličnega lonca s premerom 30 cm ali površino 0,07 m2 .

Lokacija

Drobnejše lubje, ki je odlično za pokrivanje cvetličnih loncev in drugih cvetličnih loncev, pa tudi svoj edinstven značaj pokaže, ko ga uporabljamo na grobovih, v zimskih vrtovih, na okrasnih gredicah ali kot okrasni dodatek k umetni rastlini v loncu ali škatli .

Kombinacije

Lesni sekanci so namenjeni pokrivanju tal v gredicah in loncih. Primeren je za uporabo pod grmičevjem, drevesi in tudi na poševnih površinah. Uporabljamo ga lahko tudi kot okras terarijev. Poleg okrasnih lastnosti preprečuje tudi izsušitev in blatenje tal. Zahvaljujoč optimalni strukturi lubja bo vaš vrt ohranil dolgoročen videz. Primeren je za uporabo tako z umetnimi rožami kot z živimi.

Parametri

Koda izdelka 35017
Glasnost 800 ml

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!