Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Lepilni kavelj za pritrditev umetne žive meje prozorne 50x50mm - vreča 5 kosov

Popust
40 %
Originalno
11 €
Samo danes
6,59 € z DPH
5,40 € brez DDV
1 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 24. april
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Če ne želite izvrtati lukenj in hitro obesiti umetne žive meje ali stene rastlin, je ta pritrdilni lepilni kavelj prava rešitev. Lepilni kavelj za živo mejo je večnamenski način pritrditve umetnih živih mej. Prozorni lepilni del dimenzij 50 x 50 cm ima veliko lepilno silo in se samodejno prilagodi na ravne površine. To kljuko lahko odstranite z uporabo višje temperature. Lepilni kavelj za pritrditev umetne žive meje je priročen način za pregledno pritrditev umetne žive meje. Če uporabljate napačne pritrdilne elemente ali napačno kakovost, lahko sčasoma pride do poškodb. Zato je pomembno, da pred montažo natančno preberete način montaže in izberete pravilen sistem pritrditve. Če ne želite izvrtati lukenj in hitro obesiti umetne žive meje ali stene rastlin, je ta pritrdilni lepilni kavelj prava rešitev. Ta lepilni kavelj lahko uporabite za umetno ograjo na skoraj vseh površinah. Lepilni kavelj lahko uporabite v zaprtih prostorih in na prostem. Pogoj za trdno pritrditev je, da je površina čista (ne prašna ali mastna) in da je ravna. Barvana stena, beton ali tapete niso problem. Druge zelo primerne površine so na primer keramične ploščice, granit, steklo, plošče, vezane plošče in jeklene plošče. Prozoren lepilni kavelj lahko naročite neposredno v naši spletni trgovini. Prozoren lepilni kavelj lahko naročite neposredno v naši spletni trgovini.

Parametri

Koda izdelka 7402
Država izvora Nizozemska

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!