Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica Muškatni orešček roza 100 cm

Popust
41 %
Originalno
27 €
Samo danes
15,90 € z DPH
13,03 € brez DDV
350 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Pelargonije (Pelargonium) spadajo v linijo pelargonij, družino pelargonij. Ta družina vključuje več kot 200 divjih vrst od zelišč do lesnatih grmovnic. Zanimive so zaradi svoje velike rasti, višine in velikosti cvetov. Rastline so drugačnega videza, poleg navadne geranije, ki jo gojimo pri nas, poznamo vrste, ki tvorijo večje ali manjše gomolje in podtalnice v tleh, pod zemljo, so sukulentnega videza, nekatere botanične vrste pa niti ne spominjajo na naše znane cvetlice. . Socvetje raste v zgornji tretjini poganjkov. Lahko je sferična do zelo redka. Cvetovi so petkratni, oblika cveta je simetrična ali asimetrična. Lahko so enobarvne, večbarvne ali s temnejšim očesom. V Afriki rože oprašujejo ptice, pri nas moramo cvetove umetno opraševati, čeprav je oploditev šibka.

Pojav

Večina jih živi v Južni Afriki. Na Bližnjem vzhodu ali v Južni Avstraliji se naravno pojavlja le približno 10 vrst. Prve geranije so iz Afrike prinesli v botanične vrtove Evrope pred več kot 300 leti. Prva gojena vrsta je bila pripeljana iz Afrike za botanični vrt na Nizozemskem. Ima okoli 300 vrst in večino jih gojijo v gospodinjstvih kot okras balkonov ali oken. Strastni pridelovalci poskrbijo, da so njihove geranije videti čim lepše in da so okna okrašena z bogatim cvetjem.

Parametri

Naša umetna vitica Pink Muškatni orešček je dolga 100 cm, vključno z 10 cm utornim trnom. Vitica ima približno 230 listov naravne zelene barve, ki so narejeni iz plastike, a zelo realističnega videza. Na vitici najdemo tudi 22 rožnatih cvetov in 9 popkov. Cvetovi in popki so narejeni iz lepe rožnate tkanine.

Lokacija

Umetna vitica je namenjena za notranjost, oz. tudi na prostem, vendar le na mestih, kjer ne bo izpostavljen neposredni sončni svetlobi, saj ne vsebuje UV zaščite. Zahvaljujoč pristnemu videzu te rože jo lahko postavite ne samo v sobo kot lepo dekoracijo. Geranije so visoke kakovosti in imajo dolgo življenjsko dobo.

Umetno rožo postavite praktično kamor koli, ki lahko osvetli prostore v hiši. Velika prednost umetnega cvetja je, da vam ne bo treba paziti na ustreznost pogojev v vsaki sobi. S svojo naravno lepoto bo osvežil vašo kopalnico ali zimski vrt.

Kombinacija

Umetna muškatova vitica se odlično kombinira. Kombinirate ga lahko z drugimi barvnimi različicami muškatnega oreščka ali različnimi vrstami vitic, na primer z viticami bršljana, dieffenbachije, potosovca ali ginka. Če želite doseči gostejši in bogatejši videz, priporočamo nakup vsaj dveh kosov. Na naši spletni strani boste našli veliko izbiro izdelkov, ne samo omenjenih.

Parametri

Koda izdelka 20271
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število listov 230 ks
Listni material plastika
Število cvetov 22 ks
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja roza
Cvetlični material tekstila
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!