Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vitica muškatno rdeča 60 cm

Popust
39 %
Originalno
12 €
Samo danes
7,29 € z DPH
5,98 € brez DDV
720 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Za muškatni orešček previs ali vlečenje so značilna dolga ozka plazeča stebla z bolj grobimi in krhkimi usnjenimi listi. Listi so prilagojeni za zadrževanje vode v daljših sušnih obdobjih. Cvetovi so razporejeni v okoliška socvetja, ki so ponavadi tanjša od vrtne geranije. Gojijo se polpolne in polnocvetne sorte, a tudi tiste nimajo zelo gostih socvetij. Cvetovi cvetijo v odtenkih rdeče, bele, rožnate, lososove, oranžne, temno vijolične in so tudi dvobarvne sorte. Sčasoma geranija izgubi vitalnost in sposobnost ponovnega ustvarjanja selitvenih stebel in cvetenja. Po dveh do treh letih poganjki olesenejo in težje oblikujejo zelene poganjke. Zato je priporočljivo vsako leto razmnoževati nove sveže rastline.

Pojav

Geranije (Pelargonium) spadajo v družino Geraniales. Ta družina vključuje več kot 200 divjih vrst od zelišč do lesnatih grmovnic. Večina jih živi v Južni Afriki. Na Bližnjem vzhodu ali v Južni Avstraliji se naravno pojavlja le približno 10 vrst. Prve geranije so iz Afrike prinesli v botanične vrtove Evrope pred več kot 300 leti. Prvi rejci geranije so bili Angleži. Kasneje so se jim pridružili predvsem nemški, francoski in ameriški rejci. V prvi polovici 19. stoletja je bila zabeležena hitra širitev vzreje klasičnih geranije. Rečeno je, da je bilo v tem obdobju že okoli 1000 različnih sort, od katerih so mnoge trenutno žal neznane. Proces žlahtnjenja je bil v večini primerov premalo dokumentiran, zato ni mogoče natančno določiti izvora številnih gojenih sort. Strokovnjaki za genetsko testiranje geranije se strinjajo, da se trenutno zaradi križanja goji okoli 30 geranije.

Parametri

Naš rdeči muškatni orešček je dolg 60 cm. Zasnovan je za notranjost, oz. tudi na prostem, vendar le na mestih, kjer ne bo izpostavljen neposredni sončni svetlobi, saj ne vsebuje UV zaščite. Ima 6 cvetov čudovite rdeče barve in 86 zelenih listov, ki so izdelani iz kakovostnega tekstilnega materiala. Cvet vsebuje utorni trn, ki ga je mogoče enostavno vgraditi v kateri koli aranžma ali dekoracijo. Lonček ni vključen.

Lokacija

Rdeča muškatova rdeča lovka se odlično prilega vsaki notranjosti. Zapolni vsak prazen kotiček v prostoru in tako čudovito poživi predvsem minimalistično notranjost, ki ji omogoča, da najbolj izstopa. Popolnoma zapolni "gluhi" prostor. S pomočjo utornega stebla lahko rastlino enostavno postavite v okrasni lonec po vaši izbiri. Ničesar ne boste pokvarili, če z njim polepšate okno ali balkon. Rdeči muškatni orešček je rastlina, ki ima svoj čar in plemenitost.

Kombinacije

Popestrite svojo notranjost z našo umetno rastlino, ki izgleda živo. Kot posameznik zelo dobro izstopa. Možna je tudi kombinacija z okrasnim cvetličnim lončkom, ki ga lahko izberete na naši spletni strani. Ker je ta vitica sama po sebi zelo značilna, zato priporočamo kombiniranje enobarvnih cvetličnih lončkov, da še dodatno poudarimo lepoto naše umetne vitice. Za bolj gost učinek izberite dve ali več vitic za vašo dekoracijo.

Parametri

Koda izdelka 20272
Višina 6 cm
Barva zelena
Odločnost notranjost
Število stebel / stebel 7 ks
Material stebla / stebla plastika
Število listov 86 ks
Listni material plastika
Število cvetov 6 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
Barva cvetja rdeča
Cvetlični material tekstila
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!