Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna perja krema 120 cm

Popust
40 %
Originalno
72 €
Samo danes
42,90 € z DPH
35,16 € brez DDV
110 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Eden od predstavnikov trajnih žitnih rastlin je perna trava.

Rastlina doseže 40-100 cm. Razlikuje se po zeleno-sivih trdnih listih v obliki cevi. Povprečna dolžina dlakave tende je približno 16 cm. Rastlina cveti od maja do junija.

Razlikuje se po pokončnem steblu in ozkih listih ob njem. Črtasta ušesa so lahko visoka do 25 mm. Trava se naravno širi, kar pomeni, da semena veter prenaša na relativno velike razdalje. V temi, z roso, se perje zapre. Vijačno spodnje koleno se razgrne in nagne steblo v zemljo. S sončnim vzhodom se vrne v prvotno stanje, vendar ne pride iz zemlje. To je posledica prisotnosti ščetin na nosilcu, ki se držijo površine tal.

Višine

Rastlino lahko najdemo v skalnatih, stepskih in skalnatih krajih v Evropi, na Kavkazu, v Aziji in zahodni Sibiriji. Trava ne zraste več kot 70 cm v višino. Ima temno zelene liste, dolžina pernatih tend je približno 30 m. Perje je dolgo približno 30 mm.

Najlepša perja je trajnica iz družine žit (Bluegrass). Lahko se "vzpne" do zgornjega pasu gora. Prenese padec temperature do -23.

Parametri

Naša umetna perja je visoka 120 cm, vključno z osnovnim plastičnim cvetličnim lončkom, v katerem je dobavljena. Njeni listi so izdelani iz kakovostne plastike in se ne razlikujejo le po različnih višinah, temveč tudi po barvi. Svetlo zeleni listi se izmenjujejo z bordo, kar dodaja njegovo ekskluzivnost. Krona lepote je pet stebel s pernatimi metlami kremne barve z dolžino 20 cm. Priporočamo postavitev umetne perjanice v zaprtih prostorih ali na zaščitenih mestih na prostem.

Lokacija

Umetna peresna trava bo postala značilen element vaše notranjosti. Z njim boste zapolnili prazen prostor ali pa prekrili pomanjkljivosti v svoji dnevni sobi, spalnici ali hodniku. Ta dekoracija je zelo priljubljena v restavracijah za dokončanje prostora. Kot pasijans zelo lepo izstopa na balkonu, če ga imate na primer zastekljenega. Idealen je, če morate ustvariti sobno pregrado.

Kombinacije

Zelo dobro bo pristala v družbi drugih trav ali praproti. Izstopa tudi s čudovitim umetnim drevescem iz naše ponudbe, kot so Fikus, Draceny, pa tudi z Monster. S to kombinacijo lahko ustvarite prijeten dom, restavracijo ali čudovito zeleno oazo miru v wellnessu. Za to umetno pernato travo je primeren enobarven cvetlični lonec. Pravilno izbran cvetlični lonec lahko poudari lepoto peresne trave, pa tudi celotno notranjost, v katero bo ta rastlina postavljena.

Omenjene izdelke najdete v naši e-trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20279
Višina 110 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 12.5 cm
Premer vložka 15 cm
Listni material plastika
Število cvetov 5 ks
Barva listov zelena, bordo
Barva cvetja kremasto
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!