Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna trava Perovec psiarkovitý rjava 105 cm

Popust
40 %
Originalno
97 €
Samo danes
57,90 € z DPH
47,46 € brez DDV
170 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rastlina je okrasna trava v topli sezoni, ki običajno raste v očarljivih grudah, visokih 120 cm in širokih 30 cm. Zanj so značilni ozki, srednje do temno zeleni listi poleti, ki se jeseni obarvajo zlato rumeno in ob koncu jeseni zbledijo v bež. Listi običajno ostanejo privlačni vso zimo. Osupljiva, srebrna do rožnato bela, ščetinasta, ščetinasta ušesa cvetov, kot čopiči v steklenicah, se ob koncu poletja vijejo navzven iz grude, kot voda, ki pljuska iz vodnjaka (od tod tudi splošno ime "vodna trava"). V suhem jesenskem obdobju je priporočljivo travo tesno privezati z vrvico in je ne kositi, kar bo preprečilo prodor zimskih padavin v sredino šopa in tako rastline ne bo gnilo. V vrtnarstvu je na voljo veliko sort.

Pojav

Pas prihaja iz Azije in Zahodne Avstralije. Raste na travnikih. Pri nas se goji kot okrasna trava. Je prijetna barvna diverzifikacija trajnice. Vendar se uvršča med enoletne ali dvoletne rastline in pri nas ne prezimi pri temperaturah pod -5 °C.

Parametri

Naša umetna trava Perovec psiarkovitý je visoka 100 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Dobavlja se v osnovnem plastičnem lončku s premerom 18 cm in višino 16 cm. Njegovi šopi so pobarvani temno in svetlo. Rastlina vsebuje 10 rjavo obarvanih cvetov, katerih dolžina je 20 cm. Ta umetna trava je primerna za notranjost ali za zunanjost zaščiteno pred vremenskimi vplivi.

Lokacija

Naš umetni pas Perovec doggy brown je odličen transparent za vaš dom ali pisarno. Preprosti in elegantni šopi trave so medtem postali nuja vsakega sodobnega objekta. Zaradi kakovostnega in naravnega videza ter raznolikih možnosti uporabe bo ta Perovec postal trpežen in priljubljen element v vaši celoletni dekoraciji.

Kombinacije

Okrasitev vaše notranjosti z okrasnimi travami je dobesedno veselje. Idealen je za kombinacijo s katero koli rastlino, Monster, Lopato ali Palm Areca in udobnim stolom, obdanim z zeleno oazo v vaši notranjosti, kjer boste našli čas zase za branje, poslušanje glasbe in meditacijo. Popolnost omenjenih rastlin poudarja pravilno izbiro okrasnega cvetličnega lonca, ki se bo skladal tudi z vašo notranjostjo. Vse te izdelke najdete na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20280
Višina 105 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Povprečno 26 cm
Višina vstavka 16 cm
Premer vložka 18 cm
Vstavite material plastika
Listni material plastika
Število cvetov 11 ks
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!