Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna trava Perovec psiarkovitý roz roza 105 cm

Popust
40 %
Originalno
97 €
Samo danes
57,90 € z DPH
47,46 € brez DDV
170 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Perovec psiarkovitý je trajna trava iz družine Lipnicovovitý. Perovec psiarkovitý je trajnica, ki raste v gostih grudah. Zraste lahko v višino od 30 do 120 cm. Listi so zeleni, sijoči, celi, z vzporednimi žilami, v dolžino merijo od 10 do 80 cm. Socvetje je sprva rumeno zeleno, kasneje mestoma temno vijolično. Cveti in obrodi od avgusta do novembra. Perovec se popularno goji kot sodobna okrasna trava, primerna za različne gredice trajnic. Do tal je nezahtevna, najbolj bogato cveti na sončni legi. Perovce se odlikujejo v okrasnih socvetjih, ki se gibljejo v vetru, kar vnaša v vrtove dinamiko. V suhem jesenskem obdobju je priporočljivo travo tesno privezati z vrvico in je ne kositi, kar bo preprečilo prodor zimskih padavin v sredino šopa in tako rastline ne bo gnilo. Spomladi pokosimo suh del trave približno 5 cm nad tlemi.

Pojav

Perovec psiarkovitý prihaja iz Azije in Avstralije, na Češkem pa se goji kot okrasna trava. Perovec je bil prvotno razširjen v regijah Azije in Avstralije. Raste na travnikih. Zaradi odpornosti proti zmrzali je kot okrasna rastlina v ponudbi že od druge polovice 20. stoletja.

Parametri

Naša umetna trava Perovec psiarkovitý je visoka 105 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Dobavlja se v osnovnem plastičnem lončku s premerom 18 cm in višino 16 cm. Ta umetna trava je primerna za notranjost, ki bo polepšala vaše okolje. Ta umetna trava je zeleno-sive barve, njeni 20 cm cvetovi so na konicah beli in obarvani roza.

Lokacija

Naš umetni pes Perovec roza je odličen transparent za vašo pisarno ali recepcijo. Preprosti in elegantni šopi trave so medtem postali nuja vsakega sodobnega objekta. Zaradi kakovostnega in naravnega videza ter raznolikih možnosti uporabe bo ta Perovec postal trajen najljubši element v vaši celoletni dekoraciji.

Kombinacije

Umetna trava Perovec psiarkovitý odlično zapolni vsak gluh prostor ali prekrije pomanjkljivosti v vaši notranjosti. S kombiniranjem več kosov boste ustvarili čudovit paravan za razdelitev prostora, za poudarek njegove lepote priporočamo izbiro cvetličnega lonca večjih dimenzij, betonskega ali ratana. Na naši spletni strani boste našli pestro izbiro cvetličnih lončkov in okrasnih trav.

Parametri

Koda izdelka 20281
Višina 105 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 16 cm
Premer vložka 18 cm
Vstavite material plastika
Listni material plastika
Število cvetov 11 ks
Barva listov zelena, Bela
Barva cvetja Bela, roza
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!