Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna trava Buchananov bordo šaš 150 cm

Popust
40 %
Originalno
80 €
Samo danes
47,90 € z DPH
39,26 € brez DDV
106 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Buchananova ostriga je trajnica, trava, uvrščena v družino. Večletna grmasta trava, ki zraste od 30 do 60 cm. Listi so tanki, tipično cimetovi barvi, fini, dlakavi, včasih na koncu zasukani. Vrsta je vetrolomna. Obdobje cvetenja je od junija do avgusta. Socvetje je neopazno uho. Otok Buchananov zahteva sonce ali delno senco, peščena, ilovnata ali ilovnata prepustna tla. Višja vlažnost je običajna v izvirnem okolju.

Pojav

Vrsta se naravno pojavlja na Novi Zelandiji. Večinoma raste na robovih potokov in rek. V Evropi in na Slovaškem se goji kot okrasna rastlina. Svoj privlačen videz ohranjajo do pozne zime, zato vse pogosteje postajajo del naših vrtov.

Parametri

Naša umetna trava Buchanan's bordo, vključno s cvetličnim lončkom, je visoka 145 cm. Dobavlja se v osnovnem plastičnem loncu, ki je visok 14 cm in premer 17,50 cm. Sama rastlina ima višino približno 130 cm. Listi so prijetne bordo rjave barve, izdelani iz plastike. Daje zelo gost vtis in se ne razlikuje od žive rastline. Trava je zasnovana za notranjost.

Lokacija

Visoka trava je alternativa za ljudi, ki imajo radi bivalno notranjost, vendar je njihov problem, da ne znajo skrbeti zanjo. Umetna trava ima zelo živo barvno shemo, zato odlično posnema naravno vegetacijo. Umetna okrasna trava ne zahteva posebne nege in je enostavna za čiščenje. Služili bodo dolga leta in v vaš dom prinesli prijetno vzdušje. Te moderne dekorativne rastline dodajo čar dnevni sobi, kuhinji in kopalnici. Visoka trava je še posebej priljubljena med notranjimi dekoracijami in zelo pogosto postane stalni in zelo priljubljen del pisarn, restavracij in hotelov.

Kombinacije

Naša umetna trava se pogosto uporablja kot pasijans, pa tudi za uporabo v skupinah. Njeni zelo močni kontrasti se lepo ujemajo s srebrnolistnimi in zelenolistnimi travami. Izstopa v kombinaciji z npr. s kitajsko svetlo zeleno dekoracijo, pa tudi z drugimi okrasnimi travami, s katerimi boste ustvarili čudovito dekoracijo, ki vam lahko vdahne prijetno vzdušje tudi med čakanjem. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20284
Višina 130 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.52 cm
Listni material plastika
Barva listov bordo
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!