Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna trava Kitajski ornament temno zelena 150 cm

Popust
40 %
Originalno
80 €
Samo danes
47,90 € z DPH
39,26 € brez DDV
90 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 29. maj
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kitajska Poaceae spada v družino Poaceae. Zelišče, trajnica zraste do višine 0,8-2 m, redko 4 m. Listi so dolgi 18-75 cm in široki 0,3-2 cm. Cvetovi rdečkasti, rastejo nad listi. Cveti od julija do avgusta. Raste kot gost strnjen grozd. Danes je kitajska okrasna trava ena najbolj priljubljenih okrasnih trav. Uspeva na toplem sončnem mestu. Posebno nego zahteva le pozimi, ko je primerno suho listje vezati v snop.

Pojav

Kitajski koromač je trava, ki naravno raste v vzhodni Aziji, predvsem na Kitajskem, Japonskem in v Koreji. Kot okrasna rastlina je zelo razširjena v toplih predelih po vsem svetu. V delu Severne Amerike postaja invazivna vrsta. Vzrejenih je bilo več sort. Enostavno jih je gojiti. Svoj privlačen videz ohranjajo do pozne zime, zato vse pogosteje postajajo del naših vrtov.

Parametri

Naša umetna trava Kitajski temno zeleni ornament je visok 145 cm, vključno s cvetličnim lončkom. Dobavljivo je v plastičnem cvetličnem loncu višine 14 cm in premera 17,50 cm. Listi so naravne temno zelene barve in so izdelani iz visokokakovostne plastike. Zasnova rastline daje zelo eleganten in gost vtis.

Lokacija

Umetni kitajski ornament temno zelene barve je primeren za notranjost. Zaradi fine strukture listov in pravilne oblike grozda se popularno uporabljajo kot soliteri ali kot stena sveže zelene barve. Povsod bo izstopal, če ga postavite v dnevno sobo, kopalnico ali hodnik. Zaradi realističnega videza ne bodo želeli verjeti, da gre za umetno rastlino. Preprosti in elegantni šopi trave so medtem postali nuja vsakega sodobnega objekta. Zahvaljujoč svojemu kakovostnemu in naravnemu videzu ter svojim vsestranskim možnostim bo ta trava postala zelo priljubljen element v vaši celoletni dekoraciji.

Kombinacije

Kitajski ornament je rastlina, ki izstopa predvsem kot pasijans in tako zapolni mrtve točke v vaši notranjosti. Če morate ustvariti pregrado prostora, je ta trava popolna. V kombinaciji z umetno travo kot npr Burgundske ostrige Buchanan ustvarjajo zanimiv barvni in kontrastni učinek. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20282
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.52 cm
Vstavite material plastika
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!