Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni sveženj bordo trave 80 cm

Popust
41 %
Originalno
20 €
Samo danes
11,90 € z DPH
9,75 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Umetna trava v živo bo trajala "sveža" dolga leta, odlična dekoracija, če nimate žive rastline in še vedno želite uživati v lepoti narave. Okrasne trave so zelo robustne trave s širokimi, čvrstimi stebli. So zelo lepo izdelani in popolnoma gosti. Pri izdelavi te replike trave smo bili pozorni na najmanjše podrobnosti. Še posebej smo ponosni na zelo naravno barvno zasnovo te vrste trave in naravno ukrivljena rezila. Za lep debel videz priporočamo 16 šopkov, ki napolnijo cvetlični lonec s premerom 35 cm. Za prostorne pregrade naredite eno ali več vrstic, odvisno od širine lonca, in jih gojite na razdalji približno 10 cm drug od drugega. Ta rdeče-rjava trava ima skupno dolžino približno 90 cm in premer približno 15 cm. Na voljo v velikostih 40, 60 in 80 cm ter v zeleno-rjavi in rdeči barvi.

Parametri

Koda izdelka 4072
Višina 90 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Povprečno 15 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Barva debla / stebla zelena, rjav
UV zaščita ne
Država izvora Nizozemska

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!