Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Tillandsia 15 cm

Popust
23 %
Originalno
5,70 €
Samo danes
4,39 € z DPH
3,60 € brez DDV
482 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Večina vrst Tillandsia spada v skupino rastlin, imenovanih Epifiti. Epifit pomeni gojenje na drugi rastlini, vendar ni parazit. Tillandsias lahko raste na korenini druge rastline in se drži, da ne pade. Vendar korenine Tillandsia nimajo sesalne zmogljivosti, zato jih uporabljajo samo za mehansko pritrditev. To pomeni, da Tillandsias ne bo sadil. V našem primeru gojimo tillandsije bodisi vezane bodisi lepljene.

Pojav

Doma so tako puščavska območja, gozdovi in deževni gozdovi. Rastejo od nižin do gorskih verig Južne in Srednje Amerike ter južne regije Severne Amerike, vendar jih ob ustrezni negi lahko gojimo zunaj teh območij.

Parametri

Naša Tillandsia je visoka 15 cm. Ima svetlo zeleno steblo iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Približno na sredini rastline so zeleni, delno bordo listi iz PU materiala. Zahvaljujoč temu steblu lahko našo Tillandsijo zelo dobro postavimo v lonec za rože samostojno ali v drugo rastlino. Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca. Vsebuje pa žleb , ki ga lahko preprosto postavite tam, kjer ga potrebujete.

Lokacija

Zasnovan je tako, za notranje zadeve, ki je primeren kot dodatek k dnevni sobi, študij in kraje, kjer živi rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redno nego. Zaradi svoje velikosti, je primeren, da ga postavite na mizo kavo ali komodo, tako da je na vidno mesto. Popolnoma bo dopolnil vašo notranjost in ji dal zračen skandinavski pridih.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje Tillandsie z drugimi rastlinami, ki imajo svoje naravno okolje v puščavi ali v krajih, kjer je suho podnebje, kot npr. različni kaktusi , draceni ali juke . Tudi sama izgleda prijetna, saj so njeni lepi dvobarvni listi sami po sebi lep okras. Ni naključje, da je Tillandsia eden najbolj priljubljenih epifitov doslej. Tudi naša Tillandsia zelo dobro dopolnjuje lončke iz terakote. Lahko ga tudi lepo dopolnimo z okrasnimi lesnimi sekanci, ki bodo lepo dopolnili to lepo rastlino. Poleg cvetličnih loncev boste na naši spletni strani našli tudi sekance.

Parametri

Koda izdelka 20163
Višina 15 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 13 cm
Širina listov 2 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 9 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!