Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni lotus sočen 17 cm

Popust
24 %
Originalno
3,40 €
Samo danes
2,59 € z DPH
2,12 € brez DDV
482 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Lotusu podobna je družina pravih dvokrilnih rastlin, ki tvorijo beljakovine. Vključuje en sam rod lotosa. Značilen habitat lotosov je stoječa in počasi tekoča plitva voda tropov in subtropov. Lotos je trajnica, na dnu se ukorenini z vodo rastlina s smrekovim podzemljem. Listi so izmenični, rastejo od tal, z izvlečki, se združijo na vodni površini ali štrlijo iz vode, z zračniki le na zgornji strani rezila. Steblo je brez sekundarne hrapavosti. Ob koncu sezone se na vrhu podzemlja oblikujejo gomoljasti skladiščni organi. Stebla listov so dolga in rastejo na sredini ščitnega lista. Žile so dlanaste. Cvetovi so samotni, veliki, dvospolni, aksilarni, štrlijo nad površino na dolgih steblih. Kopajo jih predvsem hrošči. Lotos velja tudi za cvet sreče. Simbolizira energijo za srečne potomce, rastočo in uspešno družino in zakonsko srečo.

Pojav

Izvor - Amerika in Mehika. Prilagodil se je življenju v ekstremnih razmerah, ki vladajo v stepah Južne Amerike, od koder prihaja. Sukulente imajo eno posebnost: v obdobjih hude suše vsi nadzemni deli izginejo in ko se pojavi vlaga, se takoj obnovijo. Ta rastlina ima zelo nizke zahteve, zato jo lahko nekaj tednov pustimo brez oskrbe. Njeni največji sovražniki so odvečna voda in nizke temperature. V podmornicah lotosa na Kitajskem in v Indiji pripravljajo jedi, ki jih je enostavno prebaviti. Moka iz njih se uporablja za izdelavo kruha.

Parametri

Naš sočni lotus je visok 17 cm . Vsebuje eno umetno steblo, iz katerega so potegnjeni zeleno-roza listi iz kakovostnega PU materiala. Prihaja brez lončka za rože. Rastlina pa ima utorasto steblo, zato jo je enostavno nanesti na lepe aranžmaje ali različne okraske.

Lokacija

Naš umetni Lotus je zasnovan za notranjost. Rečeno je, da če cvet lotosa položite v dnevno sobo, na družinski prostor ali v pisarno, bo pritegnil energijo bogastva in srečnih naključij. Lotos lahko postavite v dnevno sobo ali spalnico, kjer usklajuje družinsko okolje, pomirja um in izboljšuje odnose med gospodinjskimi člani. Če kristalni lotosov cvet postavite v dnevno sobo ob oknu, ta ujame sončne žarke in v hišo prinese energijo sreče ter očisti negativne energije. Če želite imeti doma majhen univerzalni simbol čistosti in razsvetljenja, vendar vam živa rastlina ne deluje, je naš umetni Lotus pravi za vas.

Kombinacije

Priporočamo kombiniranje lotosa z različnimi barvnimi različicami lotosovih cvetov, sukulentov ali drugih okrasnih rastlin iz naše ponudbe. Odvisno je samo od vaše domišljije in preferenc. Lotos bo lepo okrasil vašo mizo ali okensko polico. Izbira pravega cvetličnega lonca dela prave čudeže. Priporočamo izbiro bolj izrazitih cvetličnih loncev ali cvetličnih lončkov z vzorcem, ki se odlično ujemajo s sukulenti. Dekorativni kamni, v katere postavite sukulent, so zelo primerni kot polnilni material. Najdete jih tudi v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20172
Višina 17 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 16 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 2.5 cm
Dolžina listov 8 cm
Listni material plastika
Barva listov rdeča, zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!