Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna puščavska vrtnica zelena 25,5 cm

Popust
40 %
Originalno
8,70 €
Samo danes
5,19 € z DPH
4,25 € brez DDV
194 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rastlina Agave ima veliko rozeto drznih listov s bodičastim robom, ki se običajno konča z drugim trnom. Robustno steblo je običajno kratko, zato so listi videti, kot da so zrasli neposredno iz korenine. Agave so tesno povezane z lilijami in ne spadajo v kaktuse.

Pojav

Agave naravno rastejo predvsem v Mehiki, lahko pa jih najdemo tudi na jugu ZDA ali v Srednji in Južni Ameriki. Gojijo pa jih tudi v krajih s primernim podnebjem, npr. v Sredozemlju.

Parametri

Naša umetna rastlina Agave je visoka 26 cm. Ima zeleno steblo, na katerem se začne kratko temno zeleno steblo, narejeno iz plastičnega materiala. Poleg tega so na steblu široki zeleni listi, na vrhu katerih je trn. Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca. Vsebuje utor za žlebove , s katerim lahko rastlino enostavno pritrdite na cvetlični lonec po vaši izbiri.

Lokacija

Ta popolna replika je zasnovana za notranjost , primerna je kot dodatek dnevni sobi , študiju in krajem, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zaradi svoje velikosti je primerno umetno agavo postaviti na mizico ali predalnik, tako da je na jasno vidnem mestu. Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin za dokončanje prostora.

Kombinacije

Priporočamo združevanje agave z drugimi rastlinami, ki imajo svoje naravno okolje v puščavi ali v krajih, kjer je suho podnebje, kot npr. različni kaktusi , draceni ali juke . Tudi sama v minimalističnem okolju izgleda prijetna, saj so njeni lepi listi že sami po sebi lep okras. Ni naključje, da je Agave eden najbolj priljubljenih sukulentov doslej.

Parametri

Koda izdelka 20160
Višina 17 cm
Barva zelena
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 23 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 13 cm
Širina listov 5.5 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!