Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina agava 21 cm

Popust
23 %
Originalno
4,80 €
Samo danes
3,69 € z DPH
3,02 € brez DDV
770 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

To je zimzelena trajnica, ki daje čudovite vrtnice z gostimi, ostrimi, sivo-zelenimi listi. Rastlina cveti z očarljivimi, velikimi, rumeno-zelenimi cvetovi. Agavo je najbolje gojiti na rahlo kislih, peščenih, kamnitih in dobro odcednih tleh. Idealna je sončna lega ali lahka senca. Agava je rastlina, ki lahko ustvari zadostne zaloge vode v trdnih listih. Tako preveč bogat preliv je v večjo škodo. Dovolj je, da agavo zalivate močneje vsaka dva tedna, da vlago vnesete v njene liste in jo v naslednjih sušnih dneh znova obvladate.

Pojav

Agava prihaja iz vročega in suhega območja Amerike, čeprav nekatere vrste agave prihajajo tudi iz tropskih regij Južne Amerike. Prvi zapisi o rodu v Evropi so po letu 1880. Je rod rastlin, ki izvirajo iz Amerike, s severa in z juga, znane pod skupnimi imeni Agave, Maguey, Mezcal ali Cabuya. Trenutno so vse vrste nekoliko drugačne zaradi pojava novih hibridov. Vsem pa je skupno naslednje: njihovi listi rastejo v vrtnicah iz vodiča za rast, ki se nahaja na sredini rastline. Ti listi so lahko bolj ali manj veliki, bolj ali manj nazobčani in so nekatere vrste, ki imajo trne na konicah.

Parametri

Naša umetna rastlina Agave je visoka 21 cm. Ima eno plastično steblo in liste iz PU materiala, ki pa na otip izgledajo živi. Je zanimive zeleno-bordo barve. Prihaja brez lončka za rože.

Lokacija

Če imate radi zelene rastline, vendar vam pridelovanje predstavlja problem, je ta okras narejen za vas. Agava je zasnovana za notranjo opremo, primerna kot dodatek za dom ali pisarno. Rastlina vsebuje utor , ki ga je mogoče enostavno vstaviti v katero koli ureditev ali okras. Res je, da ga ni mogoče zamuditi in zagotovo pritegne pozornost kamor koli se odločite.

Kombinacije

Umetna agava poudarja svojo lepoto v kombinaciji s šimširom , rogovjem in drugimi vrstami sukulentov . Lahko ga uredite v okrasno cvetlično posodo, ki jo napolnite z belim gramozom iz naše ponudbe. Z omenjenimi izdelki si lahko na mizi ali polici pričarate efektno, impresivno dekoracijo. Odlično bo videti v stekleni posodi v kombinaciji z belim gramozom in na primer z barvno Echeverijo.

Parametri

Koda izdelka 20167
Višina 21 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 13 cm
Širina listov 3.5 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!