Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina agava 16 cm

Popust
24 %
Originalno
2,50 €
Samo danes
1,89 € z DPH
1,55 € brez DDV
770 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Rastlina Agave ima veliko rozeto drznih listov s bodičastim robom, ki se običajno konča z drugim trnom. Robustno steblo je običajno kratko, zato so listi videti, kot da so zrasli neposredno iz korenine. Agave so tesno povezane z lilijami in ne spadajo v kaktuse.

Pojav

Agave naravno rastejo predvsem v Mehiki, lahko pa jih najdemo tudi na jugu ZDA ali v Srednji in Južni Ameriki. Gojijo pa jih tudi v krajih s primernim podnebjem, npr. v Sredozemlju.

Parametri

Naša umetna rastlina Agave je visoka 16 cm. Ima zeleno steblo iz rjave barve iz plastičnega materiala. Na steblu so široki zeleni listi, na vrhu katerih je trn. Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca. Vsebuje trn za prebijanje, s katerim lahko rastlino enostavno pritrdite na cvetlični lonec po vaši izbiri.

Lokacija

Zasnovan je za notranjost , primeren je kot dodatek dnevni sobi, delovni sobi in prostorih, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zaradi svoje velikosti, je primeren, da ga postavite na mizo kavo ali komodo, tako da je na vidno mesto. Popolnoma bo dopolnil vašo notranjost in ji dal zračen skandinavski pridih.

Kombinacije

Priporočamo združevanje agave z drugimi rastlinami, ki imajo svoje naravno okolje v puščavi ali v krajih, kjer je suho podnebje, kot npr. različni kaktusi, Dracaena ali Yucca. Tudi sama izgleda prijetna, saj so njeni lepi listi sami po sebi lep okras. Ni naključje, da je Agave eden najbolj priljubljenih sukulentov doslej.


Parametri

Koda izdelka 20148
Višina 17 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 7 cm
Širina listov 2 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena, roza
UV zaščita ne
Dolžina trna 9 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!