Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetni sočni lotos zeleni 12 cm

Popust
40 %
Originalno
2,80 €
Samo danes
1,69 € z DPH
1,39 € brez DDV
626 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Sukulent je rastlina z mesnatimi stebli, listi ali podzemnimi deli telesa, prilagojena življenju v suhem okolju, kar je tudi skupna značilnost vseh sukulentov. Trnje zmanjšuje izgubo vlage, gomoljaste korenine pa zadržujejo vodo. Velikost in oblika listov sta odvisni od količine vode. Ko je vode dovolj, listi nabreknejo, postanejo grobi in mesnati, vendar se pri sušenju skrčijo ali posušijo. Vsaka sočna rastlina lahko zaradi posebnih skupin celic v telesu zadrži vodo ali hranila. Takšne zaloge ohranjajo rastlino živo tudi v dolgih sušnih obdobjih. To obdobje lahko traja tedne, mesece, pa tudi leta.

Pojav

Sukulente najdemo po vsem svetu, razen na Antarktiki, od morske gladine do 5000 m nadmorske višine. Vendar je njihova porazdelitev neenakomerna. Raje imajo polpuščave subtropske regije, zlasti Južno Afriko, Madagaskar in Severno Ameriko. Po drugi strani pa obidejo puščave, goste gozdove in območja brez gozdov zmernega pasu s ostrimi zimami.

Parametri

Naš umetni sočni lotus je zelen in ima višino 12 cm . Njegovi listi so prijetni na otip, saj so narejeni iz PU, na koncu imajo kratke bodice mehko obarvane bordo. Steblo je zelene barve iz plastike. Dobavljeno brez lonca za rože, priporočamo polnjenje iz naravnih kamnov. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasni lonec za rože in okrasno kamenje.

Lokacija

Naš sočni Lotus Green je zasnovan za notranjost , primeren je kot dodatek domu ali pisarni in krajem, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Pritegne pozornost z vpadljivimi barvami in zanimivimi oblikami, s skupino katerih lahko dobite domiselne aranžmaje v živo. Velika prednost teh rastlin je, da ne zavzamejo veliko prostora, primerne so tudi za manjšo okensko polico in prostor zanje najdemo v zelo majhnem stanovanju.

Kombinacije

Sukulent Zeleni lotos, pa tudi drugi sukulenti na splošno, znajo kljub majhni rasti lepo poživiti vaš prostor. Trenutno je zelo priljubljena in sodobna vrsta rastline, ki zelo lepo dopolnjuje skandinavski slog bivanja. Lepo je vključiti ta sok kot samostojno dekoracijo, lahko pa ustvari tudi zelo lep dizajn v kombinaciji z drugimi vrstami sukulentov, bodisi v smislu druge vrste ali barve. . Za bolj naraven učinek kombinirajte sukulente z okrasnimi kamni, ki jih postavite v okrasno cvetlično posodo po vaši izbiri. Sukulente zelo dokazujejo cvetlični lonci z vzorcem in celo zelo izraziti.

Parametri

Koda izdelka 20166
Višina 16 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 14 cm
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 2 cm
Dolžina listov 6 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 5.5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!