Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Listi ananasa 20 cm

Popust
22 %
Originalno
2,30 €
Samo danes
1,79 € z DPH
1,47 € brez DDV
914 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Ananas raste kot majhen grm; posamezni cvetovi neoprašene rastline se združijo in tvorijo več plodov. Zraste do višine 1,0 do 1,5 m, čeprav je včasih lahko tudi višje. Na prvi pogled ima rastlina kratko izbočeno steblo s trdimi voskastimi listi. Običajno pri oblikovanju plodov daje do 200 cvetov, čeprav lahko nekatere sorte z velikimi plodovi presežejo to. Ko odcveti, se posamezni plodovi cvetov združijo in tvorijo več plodov. Na prvi pogled ima rastlina kratko izbočeno steblo s trdimi voskastimi listi.

Pojav

Ananas izvira iz Južne Amerike, kjer ga gojijo že stoletja. Z vnosom ananasa v Evropo v 17. stoletju je postala pomembna kulturna ikona razkošja. Od 20. stoletja se ananas komercialno goji v rastlinjakih in na številnih tropskih nasadih. Je tretje najpomembnejše tropsko sadje v svetovni pridelavi. V 20. stoletju so bili Havaji prevladujoči proizvajalec ananasa, zlasti za ZDA; do leta 2016 pa so Kostarika, Brazilija in Filipini predstavljali skoraj tretjino svetovne proizvodnje ananasa.

Parametri

Naši umetni listi ananasa, krošnja ananasa je zelena in ima višino 20 cm . Njegovi listi so prijetni na otip, saj so narejeni iz PU, s kratkimi bodicami na koncu. Steblo je narejeno iz plastike. Dobavljeno brez lonca za rože , priporočamo polnjenje naravnih kamnov. Na naši spletni strani lahko izberete tudi okrasni lonec za rože in okrasno kamenje.

Lokacija

Listi ananasa so lep dodatek k vsaki sobi v vašem domu, lahko pa jih postavite tudi na zunanja mesta, zaščitena pred slabim vremenom. To rastlino lahko uredite v viseči lonec , primerna pa je tudi za katero koli polico , prag , mizico in vam tako pomaga ustvariti prijeten prostor kjer koli.

Kombinacija

Postavitev teh listov ananasa je sodobna v skoraj vsakem slogu. Ne glede na to, ali se odločite, da postavite več listov drug poleg drugega - tako da lahko zlahka spominja na džunglo. Takšno kompozicijo lahko ustvarite z združevanjem umetnih stebel Ananasa, Areca Palm , Boston Fern iz naše ponudbe.

Parametri

Koda izdelka 20146
Višina 20 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 9 cm
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 2 cm
Dolžina listov 7 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
Dolžina trna 7 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!