Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna sočna Echeveria 15 cm

Popust
40 %
Originalno
2,30 €
Samo danes
1,39 € z DPH
1,14 € brez DDV
690 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Echeveria je rod rastlin iz družine pingvinov.

Rastline so lahko zimzelene ali listavci . Cvetovi na kratkih steblih temeljijo na kompaktnih vrtnicah iz sočnih , mesnatih, pogosto pisanih listov. Vrste so polikarpske , kar pomeni, da lahko v svojem življenju večkrat cvetijo in sadijo. Mnoge vrste echeverije opravljajo pomembne okoljske naloge, na primer gostiteljske rastline metuljev.

Pojav

Središče raznolikosti vrst je v Mehiki, ki velja tudi za evolucijsko središče rodu. Sočne rastline so tipični prebivalci polpuščav in puščav okoli tropa, zato imajo radi subtropsko in tropsko podnebje. V naravi se cvet raje naseli na skalnatih skalnatih tleh. Pojavlja se na ravnicah in v gorskih območjih v pogojih suše in velike sončne svetlobe.

Parametri

Naša umetna sočna Echeveria je visoka 15 cm in je narejena iz PU materiala, na videz je videti živa. Listi so videti močni, so sive barve in se na vrhu postopoma obarvajo rdeče. Rastlina vsebuje utor , ki ga je mogoče enostavno vstaviti v katero koli ureditev ali okras.

Lokacija

Ta umetna sočna Echeveria je zasnovana za notranjost , je primeren dodatek k dnevni sobi na polici ali komodi, kjer bo vsak minimalističen prostor zagotovljen s svojo naravno lepoto. Zahvaljujoč močnim barvam lahko posname vse aranžmaje. Naša umetna eheverija je primerna tudi povsod, kjer živo cvetje ne uspeva, bodisi zaradi pomanjkanja sonca bodisi zaradi pomanjkanja časa za posvetitev živim rastlinam.

Kombinacija

Če ga želimo združiti z drugimi rastlinami, izbiramo med široko paleto cvetov lotosa , sukulentov , kaktusov , agave, pa tudi z alojo vero . Vse, kar morate storiti, je, da dve ali tri različne vrste eševerij postavite v preprosto, široko in plitvo cvetlično posodo in tako ustvarite sodobno ureditev, ki se prilega vsakemu prostoru od kuhinje, preko kopalnice do pisarne. Na naši spletni strani najdete široko paleto loncev in omenjenih rastlin.

Parametri

Koda izdelka 20150
Višina 15 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 1 cm
Dolžina listov 4 cm
Listni material plastika
Barva listov siva
UV zaščita ne
Dolžina trna 4 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!