Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Agava bordo 20 cm

Popust
23 %
Originalno
3,10 €
Samo danes
2,39 € z DPH
1,96 € brez DDV
676 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Agava spada v velik rod sočnih rastlin, vključenih v družino špargljev ( Asparagaceae ), v preteklosti vključenih v ločeno družino agav. Rastlina Agave ima veliko rozeto maščobnih listov s bodičastim robom, ki lahko v trdnih listih ustvari zadostne zaloge vode. Agava je zelo priljubljena notranja in zunanja rastlina, odporna proti zmrzali, ena izmed "odpornih" rastlin, ki potrebujejo veliko sonca. Rastlina ima majhno robustno deblo, ki ga je težko prepoznati pod listi, listi pa izgledajo, kot da so zrasli neposredno iz korenin. Rastlina raste počasi, cveti le enkrat v življenju in nato odmre.

Pojav

Prvotno prihaja iz toplih držav - Mehike, Amerike. V Evropo so ga prinesli po odkritju Amerike in ga gojijo kot okrasno, eksotično rastlino v Sredozemlju in južni Rusiji - na Krimu in na črnomorski obali Kavkaza. Agave naravno rastejo predvsem v Mehiki, najdemo pa jih tudi v južnih in zahodnih ZDA ter Srednji in Južni Ameriki. So pa se naselili tudi drugod po svetu z ustrezno klimo, npr. V Sredozemlju.

Parametri

Višina naše sočne agave, vključno s steblom, je 20 cm . Ta umetna rastlina je dobavljena brez lončka za rože, ima utor za žlebove, zato jo je enostavno nanesti na čudovite aranžmaje in okraske. Njegovo steblo je umetno zeleno, na katerem so listi iz zelenega do bordo poliuretana. Ta umetna roža je zasnovana za notranjost. Lonček ni del paketa.

Lokacija

Ta zelena umetna rastlina je lep dodatek v sočni aranžma. Ta sočna pritegne predvsem v sodobnih stanovanjih s svetlim pohištvom - na okenskih policah , omarah , policah ali nizkih mizah. Umetna rastlina takoj posreduje tropsko okolje kar v vašem domu. Agave se pogosto uporabljajo tudi za dokončanje bazenov in zdravilišč . Vse, kar morate storiti, je, da dve ali tri različne sorte agave postavite v preprost, širok in plitv lonec, da ustvarite privlačen aranžma.

Kombinacije

Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to umetno rastlino, ki izgleda živo.

Priporočamo kombiniranje z različnimi različicami sukulentov iz naše bogate ponudbe. Tudi skoraj neopazna agava se lahko spremeni v čudovitega spremljevalca. Vse, kar morate storiti, je, da izberete primerno skodelico in med liste položite nekaj značilnih okraskov, kot npr okrasnih kamnov ali kristalov. Ali pa priporočamo, da ga postavite v okrasni cvetlični lonec, katerega veliko izbiro najdete tudi v naši spletni trgovini.

Parametri

Koda izdelka 20155
Višina 20 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 13 cm
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 1.5 cm
Dolžina listov 10 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena, bordo
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!