Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina Agava zelena rdeča 20 cm

Popust
23 %
Originalno
3,10 €
Samo danes
2,39 € z DPH
1,96 € brez DDV
626 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Agave spadajo v velik rod sočnih rastlin, vključenih v družino špargljev ( Asparagaceae ), ki so bile v preteklosti vključene v ločeno družino agav. Večina vrst prihaja iz Mehike, najdemo pa jih tudi v ZDA, drugih državah Srednje in Južne Amerike. Rastlina Agave ima veliko rozeto drznih listov s trnovim robom. Rastlina ima majhno robustno deblo, ki ga je težko prepoznati pod listi, listi pa izgledajo, kot da so zrasli neposredno iz korenin. Rastlina raste počasi, cveti le enkrat v življenju in nato odmre. Iz središča vrtnice raste visok cvetni pecelj in po zorenju plodov s semeni rastlina odmre. Obstaja več kot 250 vrst agav, ki se uporabljajo na različne načine. Več vrst se uporablja za izdelavo vlaken, nekatere pa za izdelavo agavinega sirupa.

Pojav

Poleg domovine na ameriški celini, kjer raste predvsem v Mehiki, se je Agava razširila po vseh koncih sveta. Danes lahko to zanimivo rastlino najdemo po vsem Sredozemlju, zlasti vrsto Agave Americana.

Parametri

Naša agava je visoka 20 cm. Ima zeleno steblo, na katerem se začne kratko rjavo deblo iz plastičnega materiala. Na steblu so tudi zeleni listi, zaključeni z rdečim trnom. Zahvaljujoč temu steblu lahko našo agavo zelo dobro postavimo v lonec za rože samostojno ali v drugo rastlino. Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca.

Lokacija

Zasnovan je tako, za notranje zadeve, ki je primeren kot dodatek k dnevni sobi, študij in kraje, kjer živi rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redno nego. Zaradi svoje velikosti, je primeren, da ga postavite na mizo kavo ali komodo, tako da je na vidno mesto. Popolnoma bo dopolnil vašo notranjost in ji dal zračen skandinavski pridih.

Kombinacije

Priporočamo združevanje agave z drugimi rastlinami, ki imajo svoje naravno okolje v puščavi ali v krajih, kjer je suho podnebje, kot npr. različni kaktusi , draceni ali juke . Tudi sama izgleda prijetna, saj so njeni lepi dvobarvni listi že sami po sebi lep okras. Ni naključje, da je Agave eden najbolj priljubljenih sukulentov doslej. Naša agava se zelo dobro dopolnjuje s cvetličnimi lonci v terakotni barvi. Lepo ga lahko dopolni tudi okrasni gramoz svetle barve, ki bo lepo dopolnil tega čudovitega sočnega. Poleg cvetličnih loncev boste na naši spletni strani našli tudi okrasni gramoz.

Parametri

Koda izdelka 20157
Višina 20 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 1 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena, bordo
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!