Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna sočna rdeča 11 cm

Popust
27 %
Originalno
1,90 €
Samo danes
1,39 € z DPH
1,14 € brez DDV
1410 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov četrtek, 8. december
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Sukulent je rastlina z mesnatimi stebli, listi ali podzemnimi deli telesa, prilagojena življenju v suhem okolju, kar je tudi skupna značilnost vseh sukulentov. Trnje zmanjšuje izgubo vlage, gomoljaste korenine pa zadržujejo vodo. Velikost in oblika listov sta odvisni od količine vode. Ko je voda, listi nabreknejo, postanejo grobi in mesnati, na suhem pa se skrčijo ali odpadejo. Vsaka sočna rastlina lahko zaradi posebnih skupin celic v telesu zadrži vodo ali hranila. Takšne zaloge ohranjajo rastlino živo tudi v dolgih sušnih obdobjih. To obdobje lahko traja tedne, mesece, pa tudi leta.

Pojav

Sukulente najdemo po vsem svetu, razen na Antarktiki, od morske gladine do 5000 m nadmorske višine. Vendar je njihova porazdelitev neenakomerna. Raje imajo polpuščave subtropske regije, zlasti Južno Afriko, Madagaskar in Severno Ameriko. Po drugi strani pa obidejo puščave, goste gozdove in brez gozdov zmerna območja s ostrimi zimami.

Parametri

Za naš sočni so značilni krepki rdeči listi. Listi so narejeni iz PU materiala in se nahajajo na svetlo zelenem, na koncu do belega plastičnega stebla. Skupaj rastlina meri 11 cm in daje realen vtis. Vsebuje utor, ki ga je mogoče zlahka postaviti v lonec z drugo rastlino ali ločeno. Dobavljeno brez notranje obloge ali cvetličnega lonca.

Lokacija

Naš sočni je zasnovan za notranjost , primeren je kot dodatek domu ali pisarni in krajem, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe, ali redno nego. Pritegne pozornost z vpadljivimi barvami in zanimivimi oblikami, s skupino katerih lahko dobite domiselne aranžmaje v živo. Velika prednost teh rastlin je, da ne zavzamejo veliko prostora, lahko se namestijo tudi na manjšo okensko polico, prostor zanje pa najdemo v zelo majhnem stanovanju.

Kombinacije

Naši sočni, pa tudi drugi sukulenti nasploh, vam znajo kljub majhni rasti prostor lepo oživiti. Trenutno je zelo priljubljena in sodobna vrsta rastline, ki zelo lepo dopolnjuje skandinavski slog bivanja. Lepo je vključiti ta sok kot samostojno dekoracijo, lahko pa tudi ustvari zelo lep dizajn v kombinaciji z drugimi vrstami sukulentov, bodisi v obliki ali barvi. Ta povezava je naravna tudi v njihovih normalnih pogojih pojavljanja v naravi, saj sočnice večinoma rastejo na kamnitih in peščenih tleh. Ni pa vam se treba bati, da ga boste združili s cvetočimi rastlinami iz naše ponudbe. Zelo lepo se dopolnjuje s cvetličnimi lonci v svetlih barvah ali z okrasno skledo z izrazitejšo strukturo. Kot polnilo za lonček za rože lahko uporabite okrasne kamne, ki jih boste našli tudi v naši trgovini in so popolni in zelo primerni za kombiniranje s sočnimi rastlinami.

Parametri

Koda izdelka 20130
Višina 11 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 8 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 3 cm
Dolžina listov 5 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena, rdeča
UV zaščita ne
Dolžina trna 4.5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!