Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vejica bora 14 cm

Popust
24 %
Originalno
1,70 €
Samo danes
1,29 € z DPH
1,06 € brez DDV
770 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bor (Pinus) je rod zimzelenih iglavcev ali grmovnic iz družine borovcev. S približno 110 vrstami je največji rod v družini. Tako kot drugi predstavniki družine borovcev se naravno pojavljajo izključno na severni polobli. Izjema je borovček Merkusii, ki se na Sumatri razteza tudi na južno poloblo. Območje razširjenosti roda je veliko - raste z območja nordijskih gozdov skozi blago podnebno območje in subtropike do gora tropov, nekje se dvignejo do zgornje meje gozda ali nad njim .

Pojav

Verjetno prihaja iz starega sveta, največje bogastvo vrst doseže v Severni in Srednji Ameriki, drugo bogato območje so Vzhodna Azija, Indokina in Himalaja. V Evropi je 12-13 avtohtonih vrst, od katerih je 9-10 dvojnih bradavičk in 3 petpetih. Nekatere severnoameriške in sredozemske vrste so zelo dobro prilagojene gozdnim požarom, kar dokazujejo fosilne najdbe. Pine je tudi najstarejši živi višji organizem na Zemlji - nekateri primerki Pinus Longaeva so očitno stari več kot 4800 let.

Parametri

Naša borova veja je visoka 14 cm. Ima zeleno steblo iz visoko kakovostnega plastičnega materiala. Nekje na sredini tega stebla se začnejo zeleni listi, ki se končajo s konico in so narejeni iz PU materiala. Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca. Vsebuje utor za žlebove , s katerim lahko rastlino enostavno pritrdite na cvetlični lonec po vaši izbiri.

Lokacija

Naša borova veja je namenjena notranjosti , primerna kot dodatek dnevni sobi , delovni sobi in krajem, kjer živa rastlina ne bi imela dovolj svetlobe ali redne nege. Zaradi velikosti ga je primerno postaviti na mizico ali predalnik, tako da je na jasno vidnem mestu. Popolnoma bo dopolnil vašo notranjost in ji dal zračen skandinavski pridih.

Kombinacije

Umetna veja Pine lahko zelo lepo kombinira z različnimi Esheveria, pa tudi lepo dopolnjuje z agave, ampak tudi z drugimi vejami iz naše ponudbe. Prav tako se vam ni treba bati združiti to vejo z našimi cvetočimi rastlinami. Na naši spletni strani lahko izberete tudi lep okrasni lonec za rože, pa tudi okrasne žetone, da bo vaša dekoracija posebna. Lončki za rože iz marmorja se odlično podajo tej umetni borovi veji. Za bogatejši volumen izberite več kosov vej tega bora. Ustvarili boste resnično osupljivo dekoracijo za svojo mizo ali polico.

Parametri

Koda izdelka 20153
Višina 14 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Listni material plastika
UV zaščita ne
Dolžina trna 6 cm
Dolžina igel 5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!