Kontaktiraj nas info@hk-green.sk

Umetna rastlina Aloe 13,5 cm

3,39 € z DPH
480 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Pri vaši hiši ponedeljek, 25. oktober

Opis

Značilnosti

Aloja je sočna rastlina iz družine asfodel, ki raste v subtropskih in tropskih območjih. Je nezahtevna rastlina, podobna kaktusu. Ima debele liste in trne na robovih. Življenjska kri te rastline je gel, ki se nahaja znotraj listov in je bogat s hranili. Listi so zelene do sivo-zelene barve. Nekatere vrste imajo ob robovih bele lise. Odrašča do višine enega metra, odvisno od vrste. Uporablja se predvsem v zdravstvu, kozmetiki, pa tudi za okrasitev stanovanja.

Pojav

Pojavlja se v tropskih državah. Domovina te rastline je Arabski polotok, Kanarski otoki, Severna Afrika in od tam se je razširila v sušno podnebje in v Evropo. Lahko se goji doma, rastlino je enostavno zalivati. Samo dva do trikrat na teden. Ni ga dobro izpostaviti sončni svetlobi, to je treba storiti postopoma. Rastlina se mora navaditi. Zalivanje pozimi mora biti omejeno, zalivamo ga šele, ko se konci listov zmehčajo. Rastlina je občutljiva na zmrzal.

Parametri

Umetna rastlina Aloe, ki jo ponujamo v naši e-trgovini, je visoka 13,5 cm . Prtljažnik je izdelan iz plastike, pločevinski material pa je poliuretan v temno zeleni barvi. Trden list ima trnove konce in je obarvan rdeče. Ne razlikujejo se od prave rastline. Zahvaljujoč utornemu žlebu ga je mogoče hitro in enostavno namestiti. Priporočamo, da pri nas kupite tudi okrasno cvetlično posodo, ki ni del Aloe. Pravilno izbran cvetlični lonec bo lahko poudaril lepoto rastline v notranjosti stanovanja, zato izbira ni nič manj pomembna kot izbira same rastline.

Lokacija

Umetna rastlina aloe je namenjena notranjosti in je idealen dodatek vašemu domu ali pisarni . Prilega se minimalistični dnevni sobi, a tudi v vnaprej urejeni spalnici ne bo videti dodatno. Aloe zelo lepo izstopa v steklenem kozarcu, napolnjenem z belim okrasnim gramozom, ki ga ponujamo v naši e-trgovini. Ta rastlina je enostavno primerna za vsako sobo in bo najbolj popestrila prostor v vaši kopalnici.

Kombinacije

Naša rastlina aloe izgleda zelo realno. V prostoru izstopa sam ali pa ga lahko kombinirate z različnimi vrstami Stonecropa , z bršljanom , pa tudi s cvetočimi rastlinami . Na okenski polici ali v visečih lončkih , mirno s stropa, vzbudi zelo prijeten občutek. Če se odločite, da boste alojo položili v visok lonec, jo posezite v kombinaciji s svojimi kmečkimi jeziki . Dosegli boste edinstven in značilen videz svoje notranjosti.

Parametri

Koda izdelka 20140
Višina 13.5 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 9 cm
Širina listov 3 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
Dolžina trna 5 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!