Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Gardenia umetna plošča - 50x50 cm

Popust
39 %
Originalno
18 €
Samo danes
10,90 € z DPH
8,93 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Gardenia je priljubljena sobna rastlina zaradi svoje dekoracije in cvetja z intenzivnim vonjem jasmina. Je ena najpogosteje gojenih vrst rodu Gardenia. V Evropo je prišel sredi 18. stoletja in se zelo hitro razširil. Takrat so njene rože postale priljubljen okras za gumbnice. Ker ne prenaša temperatur pod 10 ° C in sploh ne zmrzuje, ga je v srednjeevropskih razmerah nujno gojiti kot hišno rastlino ali rastlinjak.

Pojav

Na svojem izvornem mestu, na Kitajskem, Japonskem, Laosu, Tajskem in v Vietnamu, je pogosta rastlina na prostem. Raste v svetlih gozdovih, goščavah in obalnem rastlinju od morske gladine do hribov in gorskih pobočij do nadmorske višine 1500 m. Zunaj svojega prvotnega območja ga ljudje v naravi razširjajo marsikje, v različni meri se pojavlja na vseh celinah s subtropskim podnebjem.

Parametri

Naša plošča Gardénia je velikosti 50x50 cm . Listi naravne zelene barve so izdelani iz visoko kakovostnega plastičnega materiala z UV zaščito . Predelani so do potankosti, poudarek je bil na močni žili, da bi bili čim bolj podobni listi prave rastline. Nosilni okvir vsake plošče je sestavljen iz delov iz PE materiala v velikosti 25x25 cm. Posamezni deli so na robovih dopolnjeni s povezovalnimi sponkami za enostavno povezavo do zahtevane velikosti. Osnovna plošča vedno vsebuje 4 dele, zato je skupna velikost naročene plošče 50x50 cm. Na zadnji strani vsake plošče je plastična mreža, ki poenostavi namestitev, pa tudi ravno rezanje plošče na želeno velikost, ki jo lahko prilagodite.

Lokacija

Umetna plošča Gardénia je zelo primerna zamenjava za živo mejo, zahvaljujoč svoji gostoti in UV zaščiti jo lahko uporabljate na prostem . V notranjosti boste s pomočjo naših plošč Gardénia ustvarili izvirno zeleno steno, ki vam bo v vaš dom prinesla malo narave. Ti navpični vrtovi so našli široko uporabo tudi v kavarnah, hotelskih recepcijah in poslovnih centrih.

Kombinacije

Zahvaljujoč nevtralno zeleni barvi lahko našo ploščo kombiniramo s skoraj vsem. Če se odločite, da boste to ploščo uporabili kot sliko, bo iz naše široke ponudbe videti zelo impresivno s praproti, fitonijo, barvitimi sukulenti ali echeverijami. Preprosto jih vstavite v zeleno ploščo Gardenia in rodila se bo prvotna slika. Za vašo ustvarjalnost ni omejitev.

Parametri

Koda izdelka 30006
Premer 50 cm
Dolžina 50 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!