Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna plošča lovor - 50x50 cm

Popust
40 %
Originalno
15 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
1341 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Lovor ali lovor je zimzeleno drevo ali grm iz družine lovor. Prihaja iz toplih območij. Listi so razmeroma trdi, usnjeni, podolgovati, suličasti do ovalni. Dolgi so 10 - 50 mm in široki 20 - 50 mm. Imajo dvignjene in značilno valovite robove. Lice listov so temnejše od hrbta. Cveti od marca do aprila, ima bele, rumene do modro-rdeče cvetove. Je rahlo aromatičen, grenak do vroč okus.

Pojav

Lovor prvotno raste v vzhodnem delu Sredozemlja, vendar ga že dolgo gojijo v severni Evropi in Ameriki. Postal je simbol modrosti in slave Grkov in Rimljanov, ki so kralja, pesnike, olimpijske prvake in zmagovalne generale kronali z venci iz svojih gladkih usnjatih listov. Čeprav obstaja več vrst lovorja, se v kuhinji uporablja samo svež in posušen list Laurus nobilis.

Parametri

Naša plošča Laurel ima velikost 50x50 cm , izdelana je iz visoko kakovostnega plastičnega materiala z UV zaščito . Listi na tej plošči so pegasti od temno do svetlo zelene, kar prispeva k njihovemu privlačnemu videzu. Nosilni okvir vsake plošče je sestavljen iz delov iz PE materiala v velikosti 25x25 cm. Posamezni deli so na robovih dopolnjeni s povezovalnimi sponkami za enostavno povezavo do zahtevane velikosti. Osnovna plošča vedno vsebuje 4 dele, zato je skupna velikost naročene plošče 50x50 cm. Na zadnji strani vsake plošče je plastična mreža, ki poenostavi namestitev, pa tudi ravno rezanje plošče na želeno velikost, ki jo lahko prilagodite.

Lokacija

Zahvaljujoč UV zaščiti lahko umetno ploščo Vavrín postavite tako v zaprtih prostorih kot na prostem . Če se odločite za postavitev v zaprtih prostorih, lahko našo ploščo zelo enostavno postavite na steno in tako zapolnite prazen prostor v vašem domu ali na balkonu. Če pa imate vrt, ga lahko uporabite kot ustrezno zamenjavo za živo mejo. Navpična stena ni nameščena samo ob stene, ampak pogosto tudi v prostor, na primer zaradi optične delitve.

Kombinacije

Ali hrepenite po živi zeleni steni in tega ne zmorete? Za vas imamo preprosto rešitev. Z našo umetno ploščo Vavrín vam bomo omogočili, da uresničite svoje sanje. Zelo lepo izstopa s svojimi listi v različnih odtenkih zelene ali pa je možno vključiti več vrst rastlin z bolj barvitimi listi, npr. S Calladium, Dieffenbachia ali Fitonia dobite edinstveno kuliso v svoji notranjosti.

Parametri

Koda izdelka 30003
Premer 50 cm
Dolžina 50 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!