Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna plošča Buxus - 50x50 cm

Popust
40 %
Originalno
15 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
626 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Zimzeleni šimšir je listopadni grm, ki so ga nekoč v velikem številu gojili v številnih grajskih vrtovih ali parkih. Raste počasi, sčasoma pa lahko zraste do višine 6 m. Njegove zelene veje so poraščene z nasprotnimi, jajčastimi listi. Listi so majhni, gladki in usnjati. Zgodaj spomladi so v pazduhah listov kroglice rumenih cvetov, ki nimajo krošnje. Buxus je enodomna rastlina, na kateri rastejo moški in ženski cvetovi. Ženski cvetovi so položeni na veje nad samci in po oploditvi tvorijo majhne plodove - kapsule. Buxus je strupena rastlina. Liste, zlasti mladih rastlin, bi lahko zamenjali z listi medvedjih mladičev ali brusnic.

Pojav

Zimzeleni šimšir je prvotna rastlina s področja Sredozemlja, od koder so ga pridelovalci razširili po drugih delih sveta. Že stoletja se uporablja njegov kakovosten les, ki je bel ali svetlo rumen, trd, težek in ima fino strukturo.

Parametri

Naša umetna plošča Buxus dimenzij 50x50 cm je izdelana iz kakovostne plastike z UV zaščito . Njegovi majhni listi so temno zelene barve in na koncih do rumeno-zelene barve, kar daje zanimiv barvit videz. Nosilni okvir vsake plošče je sestavljen iz delov iz PE materiala v velikosti 25x25 cm. Posamezni deli so na robovih dopolnjeni s povezovalnimi sponkami za enostavno povezavo do zahtevane velikosti. Osnovna plošča vedno vsebuje 4 dele, zato je skupna velikost naročene plošče 50x50 cm. Na zadnji strani vsake plošče je plastična mreža, ki poenostavi namestitev, pa tudi ravno rezanje plošče na želeno velikost, ki jo lahko prilagodite.

Lokacija

Ploščo lahko namestite na balkon ali ograjo in tako ustvarite prijeten zaslon, na primer iz moteče ulice. Prednost umetne žive meje je zelo realistična zasnova, pogosto do neprepoznavnosti naravnega izvirnika, zelo preprosta namestitev na obstoječo mrežo ali steno in skoraj brez naknadnega vzdrževanja.

Kombinacije

Umetne plošče iz šimpura lahko dekorativno pritrdimo na steno v notranjosti. Lahko jih dopolnite z različnimi sukulenti ali praproti. Zahvaljujoč temu lahko zelo preprosto ustvarite podobo, polno zelenja, ki ne bo ušla nobenemu pogledu.

Parametri

Koda izdelka 30000
Premer 50 cm
Dolžina 50 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!