Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna listna plošča Češnja - 50x50cm

Popust
41 %
Originalno
22 €
Samo danes
12,90 € z DPH
10,57 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Umetna češnjeva ograja je primerna za zasebnost na ograjah ali kot obloga balkonov in sedi nekje na prostem. Ograja je primerna tudi za prekrivanje celotnih sten. Strešne konstrukcije, kot so hladilne naprave, se lahko skrijejo za ploščami tako enostavno kot druge grde površine. Ker je plošča odporna na vremenske vplive in predvsem proti zmrzali, je nič ne ovira pri uporabi skozi vse leto. (Iz plastike, odporne na vremenske vplive (poliblend).) Za površino 1 m² so potrebne približno 4 plošče. Ker je plošča na zadnji strani izdelana iz fine plastične mreže, jo je mogoče enostavno pritrditi ali po potrebi zmanjšati z rezanjem. Plošče so narejene s klikami na vseh koncih in jih je zato mogoče enostavno namestiti na katero koli površino. Velikost plošče je 50x50 cm, teža pa 500 - 600 g.

Parametri

Koda izdelka 4893
Višina 50 cm
Odločnost notranjost, zunanjost
Premer 50 cm
Barva listov zelena
UV zaščita Da
Država izvora Nemčija

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!