Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna plošča Photinia - 50x50 cm

Popust
41 %
Originalno
17 €
Samo danes
9,99 € z DPH
8,19 € brez DDV
684 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Photinia na slovaškem Červienka je stalno zeleni kompaktni grm, ki zraste do velikosti 2-3 m. Listi so sijajni temno zeleni. Najlepše so, ko poženejo, ko se mladi listi spremenijo v svetlo bordo rdečo barvo. Photinia je svetlo rdeča sorta photinia z podolgovatimi listi. Vrhovi poganjkov so svetlo rdeči, zlasti zgodaj spomladi, zato po zimi zelo kmalu na vrt prinesejo veliko barve. Fotinija ne pade. Cveti z aromatičnimi belimi cvetovi, ki so manj opazni. Zraste do višine in širine približno 2-3,5 m. Primerno za okrasne vrtove kot dominantno lastnost in v živih mejah. Uspeva na vseh lokacijah. V prvih letih je grm precej tanek, kasneje pa se veja odebeli, tako da je popolnoma nepregledna.

Pojav

Naravni obseg teh vrst je omejen na toplo Malo Azijo od Himalaje na vzhodu do Japonske in južno do Indije in Tajske. Fotinijo je treba zaščititi pred hladnimi in suhimi zimskimi vetrovi. Raje vlažna, dobro izsušena tla na sončni lokaciji. Je odporen proti zmrzali, lahko prenese temperature do -20 ° C.

Parametri

Naša umetna plošča Photinia meri 50x50 cm . Gre za gosto ploščo zelenih listov, nekateri na koncu obarvani bordo rdeče. Listi so različnih velikosti, kar jim daje gost naraven vtis. Narejena je iz visoko kakovostne plastike z UV zaščito , zato je primerna ne le za notranjost, ampak tudi za zunanjost . Nosilni okvir vsake plošče je sestavljen iz delov iz PE materiala v velikosti 25x25 cm. Posamezni deli so na robovih dopolnjeni s povezovalnimi sponkami za enostavno povezavo do zahtevane velikosti. Osnovna plošča vedno vsebuje 4 dele, zato je skupna velikost naročene plošče 50x50 cm. Na zadnji strani vsake plošče je plastična mreža, ki poenostavi namestitev, pa tudi ravno rezanje plošče na želeno velikost, ki jo lahko prilagodite.

Lokacija

Umetna plošča Photinia je imitacija naravne vegetacije, zelo primerna za uporabo kot umetna ograja. Za razliko od živih mej, ta skoraj ne potrebuje vzdrževanja in je odlična dekoracija za vaše stene, doma ali v pisarni. Za zakrivanje pogleda lahko uporabite tudi umetno živo mejo, na primer na balkonu ali terasi. Deli se lahko enostavno prilagodijo s škarjami na želeno velikost. Deli so povezani z integriranimi luknjami in sponkami, tako da lahko nastanejo neskončno velike sosednje površine. Zelo enostavna namestitev.

Kombinacije

Umetna plošča je primerna tako za zunanjo kot notranjo uporabo. Ta plošča ima številne praktične prednosti. Če želite ploščo uporabiti kot ograjo na zadnji strani plošče, priporočamo, da namestite senčno mrežo, da povečate motnost ograje. Umetno ploščo Photinia lahko pritrdite na steno v notranjosti in dodate druge vstavljene rastline. Rdeči anturij, ki bi bil značilen element, bi na zelenem ozadju zelo lepo izstopal. Če boste pozvani, da to ploščo še bolj popestrite, dodate rože orhidej in praproti, bo rezultat presegel pričakovanja.

Parametri

Koda izdelka 30001
Premer 50 cm
Dolžina 50 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!