Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna listavka Buxus - 50x50 cm

Popust
40 %
Originalno
15 €
Samo danes
8,99 € z DPH
7,37 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Umetni šimšir 50 x 50 cm je ena najbolje prodajanih umetnih živih mej na Nizozemskem in v Belgiji. Narejen je iz visoko kakovostne plastike s patentiranim nano-UV blokatorjem. Barve ostanejo čudovito zelene na prostem na soncu vsaj 8 let. Listi ostajajo izredno prožni in v pravi obliki. Ograja je namenjena za notranjo in zunanjo uporabo. Ta groba temna ograja je sestavljena iz vej, dolgih 4 centimetre. Ti imajo liste s premerom 1 centimeter s svetlo zeleno liso na koncih. Listi imajo naravno zrnje, so različnih velikosti in so v različnih odtenkih zelene. Uporaba umetne žive meje: To umetno ograjo lahko uporabite tudi kot dekoracijo sten ali za pokrivanje pogleda na terasi. Ograja zahteva minimalno vzdrževanje. Montaža je zelo preprosta - preprost klik delov preprog 50 x 50 cm drug proti drugemu. Z škarjami lahko ograjo odrežete na želeno velikost. Umetne preproge lahko pritrdite brez uporabe orodja in jih pritrdite na katero koli želeno površino. Tako dobite čudovito zeleno steno žive meje po meri. Preprosto privijte ograjo v želeni obliki in velikosti z vijaki, kjer koli želite. Velikost in vrsto barvnega vijaka lahko preprosto naročite v naši spletni trgovini. Na steno v notranjosti lahko tudi dekorativno pritrdite umetne preproge. Umetna ograja Buxus je rahlo temna in jo lahko dekorativno pritrdite na steno v notranjosti in jo dodatno dopolnite z drugimi vstavljenimi rastlinami. Ograja je posebej opremljena z ognjevarnim materialom. Listi in preproga iz umetne žive meje so izdelani iz trpežnega ognjevarnega materiala. To ne velja za impregnirano umetno živo mejo, ki jo nato vbrizgamo z zaviralcem gorenja. Ognjevarna tkanina izpira deževno prho z listov. Šimšir je sestavljen iz vej dolžine 4 cm. Ti imajo liste premera 1 cm s svetlo zeleno liso na koncih. Listi imajo naravno zrnje, so različnih velikosti in so v različnih odtenkih zelene. Vse to vodi do zelo realističnega videza. Preproga se lahko kompaktno pritrdi na steno. Umetno živo mejo lahko pritrdite kamor koli želite. (stene, strop, poševne strehe in celo na okroglih površinah) Za to ograjo je značilna visoka odpornost na ultravijolično sevanje in 99% gostota listov. Lepa zelena barva zagotavlja popoln pravi učinek podloge. Za proizvodnjo je bila uporabljena ena vrsta lista.

Parametri

Koda izdelka 7345
Država izvora Nizozemska

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!