Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna plošča Ivy - 50x50 cm

Popust
38 %
Originalno
12 €
Samo danes
7,39 € z DPH
6,06 € brez DDV
1032 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Bršljan je zimzelena plezalna rastlina, ki sčasoma oleseni. Je značilna gozdna rastlina. Je ena najbolj nezahtevnih in hkrati odpornih rastlin. Za zimo ne spušča listov. Zato je pogosto del jesenskih in božičnih okraskov. Prednost je, da je bršljan še vedno zelena rastlina. Tako je eno najbolj iskanih plezalnih dreves. Creeper bršljan je tudi eden najboljših čistilcev zraka. Pomanjkljivost Ivyja je, da nenehno ustvarja korenine in, če se nahaja na fasadi hiše, zlomi zidanje. Bršljan je v večjih odmerkih strupen. Najbolj strupen del rastline so jagode. To so vir preživetja za ptice. Je dom številnih vrst žuželk.

Pojav

Izvor in distribucija: Bršljan verjetno prihaja iz Evrope. Danes raste v Evropi in Aziji in je bil uveden v Severno Ameriko. Zelo razširjen je v senčnih gozdovih, kjer se vzpenja po deblih. Raje ima senco kot senco. Bršljan dobro uspeva v vlažnih tleh, bogatih s humusom. Uporaba v kozmetiki: Kozmetika uporablja predvsem učinke alfa-hederina za odstranjevanje zabuhlosti. Stabiliziran ekstrakt bršljana se uporablja v obliki kreme in druge kozmetike.

Parametri

Naša umetna plošča iz bršljana je široka 50 cm in dolga 50 cm . To je gosta plošča z listi različnih velikosti temno in svetlo zelene barve. Narejena je iz visoko kakovostne plastike z UV zaščito , zato je primerna ne le za notranjost, ampak tudi za zunanjost . Nosilni okvir vsake plošče je sestavljen iz delov iz PE materiala v velikosti 25x25 cm. Posamezni deli so na robovih dopolnjeni s povezovalnimi sponkami za enostavno povezavo do zahtevane velikosti. Osnovna plošča vedno vsebuje 4 dele, zato je skupna velikost naročene plošče 50x50 cm. Na zadnji strani vsake plošče je plastična mreža, ki poenostavi namestitev, pa tudi ravno rezanje plošče na želeno velikost, ki jo lahko prilagodite.

Lokacija

Umetna živa meja Ivy je ena izmed najbolj priljubljenih umetnih mej. Zahvaljujoč naši repliki bo mat stena ali ograja postala zelo zanimiva. Umetna živa meja je imitacija naravne vegetacije. Za razliko od živih grmovnic umetne žive meje ne rastejo in ne zahtevajo vzdrževanja. Montaža je zelo preprosta, posamezne plošče velikosti 50 x 50 so med seboj povezane s preprostim klikom. Lahko povežete kateri koli format površine in ga z gospodinjskimi škarjami razrežete na želeno velikost. Dobili boste realistično umetno steno iz bršljana po meri.

Kombinacije

Umetna živa plošča Ivy je tudi zelo dobra podlaga za umetni navpični vrt v notranjosti in zunanjosti. Umetno ploščo lahko pritrdite na steno v notranjosti in dodate druge rastline, ki jih preprosto pritrdite na ploščo in tako ustvarite idealno kompozicijo po vaših zamislih. Dodate lahko večbarvne ali enobarvne rastline, idealne so praproti ali sukulente, ki jih lahko izbirate med našo široko ponudbo. Ustvarite svojo zeleno oazo doma po svojih zamislih iz čudovitih umetnih plošč iz bršljana, ki vas bodo razveseljevale vse leto. Ponujamo različne vrste umetnih plošč, prav tako pa vam v naši spletni trgovini ponujamo prave vijake in moznike, da jih je mogoče enostavno in pravilno namestiti. Oglejte si našo stran z dodatki.

Parametri

Koda izdelka 30007
Premer 50 cm
Dolžina 50 cm
UV zaščita Da

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!