Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna rastlina agava 25 cm

Popust
37 %
Originalno
10 €
Samo danes
6,29 € z DPH
5,16 € brez DDV
194 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Agava spada v velik rod sočnih rastlin, vključenih v družino špargljev (Asparagaceae), v preteklosti vključenih v ločeno družino agav. Agava je zelo priljubljena sobna rastlina ali rastlina na prostem, odporna proti zmrzali. Rastlina Agave ima veliko rozeto drznih listov s trnovim robom.

Rastlina ima majhno robustno deblo, ki ga je težko prepoznati pod listi, listi pa izgledajo, kot da so zrasli neposredno iz korenin. Rastlina raste počasi, cveti le enkrat v življenju in nato odmre. Iz središča vrtnice raste visok cvetni pecelj in po zorenju plodov s semeni rastlina odmre. Pred tem pa iz matične rastline zrastejo mladi poganjki. Obstaja več kot 250 vrst agav, ki se uporabljajo na različne načine. Gojenje agave se uporablja za proizvodnjo vlaken. Nekatere vrste se uporabljajo za pripravo naravnega, a nezdravega sladila. Agavo gojite tam, kjer je sončno in toplo. Agava je puščavska rastlina, zato dobesedno hrepeni po soncu. Lahko prenese sobno temperaturo in suh zrak. Lahko ga gojite doma ali zunaj na vrtu.

Pojav

Večina vrst prihaja iz Mehike, najdemo pa jih tudi v ZDA, drugih državah Srednje in Južne Amerike. Ta sočna je k nam prišla iz Amerike, kjer se pojavlja tako na severu kot na jugu. Agava ima veliko oblik in od vas je odvisno, katero sorto agave boste izbrali. Edinstvena lastnost agave je, da lahko rastline zrastejo do 70 cm, njihova življenjska doba je med 10 in 60 let (odvisno od sorte) in prenesejo 30 stopinj zmrzali.

Parametri

Naša umetna rastlina Agave je visoka 25 cm. Vsebuje eno zeleno umetno steblo, na katerem so listi čudovite naravne zelene barve iz PU materiala s trni. Rastlina je opremljena z utornim trnom , zahvaljujoč kateremu ga je enostavno postaviti v okrasno cvetlično posodo.

Lokacija

Agava je primerna samo za notranjo opremo , saj ni narejena iz materiala, zaščitenega pred UV žarki, in bi lahko izgubila barvo na neposredni sončni svetlobi. Toda v zameno vas bo razveselil v notranjosti, kamor koli jo postavite. S svojo lepo zeleno barvo osvetljuje vsako sobo v domu ali pisarni . Ta rastlina je ena najbolj priljubljenih rastlin za dokončanje prostora. Ima nizko višino in zaradi tega ga je dobro postaviti na mizo, predalnik, polico - skratka povsod, kjer ni dovolj svetlobe in kjer ni mogoče redno skrbeti za živo rastlino.

Kombinacije

Vnesite nekaj zelenega v svojo notranjost s to umetno rastlino, ki izgleda živo. Kot posameznik zelo dobro izstopa. Priporočamo, da agavo postavite v lonček z različnimi različicami kaktusov ali sukulentov iz naše bogate ponudbe, da ustvarite zanimiv aranžma.

Možno ga je tudi kombinirati z okrasnim cvetličnim loncem, ki ga lahko izberete na naši spletni strani.


Parametri

Koda izdelka 20158
Višina 25 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 4.5 cm
Dolžina listov 15 cm
Listni material plastika
Barva listov zelena
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!