Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna vejica Šimšir 19 cm

Popust
23 %
Originalno
1,10 €
Samo danes
0,85 € z DPH
0,70 € brez DDV
1490 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Šimšir (Buxus) je rod višjih dvodomnih rastlin iz družine šimširov.

Šimšir je zimzeleno grmičevje in drevesa s preprostimi usnjatimi listi in neopaznimi cvetovi. Zimzeleni šimšir in drobnolistni pušpan se gojijo v različnih sortah kot okrasno drevo, uporablja se npr. ustvariti žive meje. Šimšir je zimzeleno grmičevje ali majhno drevo, ki zraste do višine 6 metrov. Listi so preprosti, nasprotni, tanki ali grobo usnjati, s kratkimi peclji, celi, pernati z žilami. Cvetovi so enospolni, majhni in neopazni, razporejeni v apikalne ali utoraste resice, klasčke ali glave. Rastline so enodomne.

Pojav

Vključuje približno 100 vrst in je razširjen v Evropi, Aziji, Afriki in Ameriki. Razširjen je po Sredozemskem morju in se razteza proti severu do Aljaske. Pojavlja se predvsem na bolj suhih legah s pojavom apnenca in v podrasti mešanih gozdov.

Parametri

Naša umetna vejica Zimostráz je visoka 19 cm . Ima eno plastično steblo naravne zelene barve. Cvet je svetlo zelenkaste barve, ki se postopoma zlije v lepo naravno zeleno barvo. Listi so narejeni iz PU materiala. Rastlina vsebuje utor , ki ga je mogoče zlahka vgraditi v kakršne koli aranžmaje ali različne dekorje. Rastlina pušpana se dobavlja brez lonca.

Lokacija

Naša čudovita umetna veja Zimostráz bo prijetna dekoracija vaše mize , okenske police , kopalnice, pa tudi dnevne sobe . Njegov nevsiljiv minimalističen videz bo naredil vsako sobo prijetnejšo in polepšal vaš dom. Je popoln dodatek, ki bo v vašo notranjost vnesel občutek svežega zraka in barve.

Kombinacije

Umetna veja šimšira bo poudarila njegovo lepoto v kombinaciji z agavo, rogovjem in drugimi vrstami šimšira. Lahko ga uredite v okrasno cvetlično posodo, ki jo napolnite z belim gramozom iz naše ponudbe. Z omenjenimi izdelki si lahko na mizi ali polici pričarate efektno, impresivno dekoracijo. Odlično bo videti v stekleni posodi v kombinaciji z belim gramozom in barvno Esheverijo.

Parametri

Koda izdelka 20169
Višina 19 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 2 cm
Dolžina listov 12 cm
Listni material plastika
Širina rože 2 cm
Število cvetov 6 ks
Barva listov zelena
Barva cvetja zelena
Višina cvetja 3 cm
UV zaščita ne
Dolžina trna 9 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!