Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna lovorova vejica 16 cm

Popust
25 %
Originalno
1,10 €
Samo danes
0,82 € z DPH
0,67 € brez DDV
1490 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 27. september
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Lovor je zimzeleno drevo ali grm iz družine lovorjev. Prihaja iz toplih območij. Listi so razmeroma trdi, usnjeni, podolgovati, suličasti do ovalni. Dolgi so 10 - 50 mm in široki 20 - 50 mm. Imajo dvignjene in značilno valovite robove. Lice listov so temnejše od hrbta. Cveti od marca do aprila, ima bele, rumene do modro-rdeče cvetove. Je rahlo aromatičen, grenak do vroč okus.

Pojav

Lovorjev lovor prvotno raste v vzhodnem delu Sredozemlja, vendar ga že dolgo gojijo v severni Evropi in Ameriki. Postal je simbol modrosti in slave Grkov in Rimljanov, ki so kralja, pesnike, olimpijske prvake in zmagovalne generale kronali z venci iz svojih gladkih usnjatih listov. Čeprav obstaja več vrst lovorja, se v kuhinji uporablja samo Laurus nobilis, sveži in posušeni listi.

Parametri

Naša umetna lovorova veja je visoka 16 cm. Ima zeleno steblo iz visoko kakovostnega plastičnega materiala, na katerem so manjše vejice. Te vejice so okrašene z manjšimi zelenimi listi, ki so narejeni iz PU materiala. Vejice brez cvetnih listov so zaključene z belimi popki. Ta rastlina se dobavlja brez notranje obloge ali okrasnega cvetličnega lonca. Vsebuje utor za žlebove , s katerim lahko rastlino enostavno pritrdite na cvetlični lonec po vaši izbiri.

Lokacija

Naša veja umetnega lovora je namenjena notranjosti. Lahko ga zelo lepo postavimo na mizico, lahko pa tudi v lonec poleg druge rastline. Ker nima zaščite pred UV -sevanjem, ga ne smemo izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Vejica je primeren nadomestek za živo rastlino, saj ne potrebuje redne nege ali zalivanja. Polepšal bo tudi najtemnejši kotiček vašega doma.

Kombinacije

Naša veja umetnega lovorja lahko kljub majhnemu videzu lepo poživi prostor, hkrati pa je tudi njegova pomanjkljivost in zato priporočamo dodajanje drugih vrst te rastline. Vendar se vam ni treba bati kombinirati z drugimi rastlinami, kot sta rožmarin ali nohovec , ki jih boste našli tudi v ponudbi na naši spletni strani. Zelo lepo se dopolnjuje s cvetličnimi lonci v zemeljskih barvah, odlično pa se ujema tudi z drugimi barvami, ki se bodo ujemale z vašo notranjostjo. Tudi če se na prvi pogled ne zdi tako, lahko dobro kombiniran lonček z rastlino popolnoma spremeni vašo celotno notranjost in tako popestri vaš dom s prijetno dekoracijo. Na naši spletni strani boste našli pestro izbiro okrasnih cvetličnih loncev. Pri nas boste našli tudi okrasne žetone, s katerimi lahko za to sočno dopolnite lepo polepšanje nastavka na cvetlični lonček.

Parametri

Koda izdelka 20168
Višina 16 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Listni material plastika
Barva listov zelena
Barva brstov Bela
UV zaščita ne
Dolžina trna 10 cm

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!