Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna veja Praproti 16 cm

Popust
40 %
Originalno
1,10 €
Samo danes
0,66 € z DPH
0,54 € brez DDV
1460 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Je zelišče brez nadzemnih stebel, pogosto raste v gozdovih severne poloble . Običajno se goji tudi kot okrasna rastlina v vrtovih . Raje ima kisla , glinasta , vlažna, s humusom bogata tla , ne mara apnenčaste zemlje. Zraste do višine od 50 do 100 cm. Ima bogato prizemno rozeto svetlozelenih suličastih listov , ki spominja na moško praproti. Za razliko od moške praproti so listi samice praproti bolj zapleteno rezani: 2-3 krat pernati in tvorijo 20 - 40 izvirov (tj. Pari na glavnem steblu lista). Podobna je alpska praproti (Athyrium distendifolium), ki raste v gorskih gozdovih.

Pojav

Praproti prihajajo iz tropskih regij Južne Amerike. Ima presenetljiv videz, zelene vejasto razvejane liste in zraste do višine do enega metra. Pogosta gozdna vrsta na Slovaškem. Praprot raste v senčnih gozdovih od nižin do alpskega odra. V nižjih legah ima raje hrastove grabe, v sredini bukve s podzemno vodo na večji globini in tla z veliko vodno zmogljivostjo. Rastlina ima več podobnih vrst.

Parametri

Naša veja umetne praproti je visoka 16 cm. Ima eno plastično zeleno steblo. Ta veja umetne praproti izgleda in izgleda živo. Listni material je izdelan iz PU materiala. Na voljo je brez cvetličnega lonca , vendar ga lahko naročite na naši spletni strani. Rastlina vsebuje utor, ki ga je mogoče enostavno vstaviti v katero koli ureditev ali okras.

Lokacija

Ta veja umetne praproti je namenjena notranjosti . Lahko jih postavite na stopnice , v hodnike , na različne police, ki so bolj od oken. Na predalniku ali na zgornji polici kuhinjske enote, kjer bo, če uporabite več kosov, lepo napolnil vašo notranjost z zelenjem.

Kombinacije

S to umetno rastlino, ki je videti živa, v svojo notranjost vnesite malo zelenja in malo udobja. Vejo praproti lahko kombiniramo z več rastlinami iz naše ponudbe. Zahvaljujoč utornemu žlebu ga je mogoče kombinirati v različne aranžmaje ali okraske. V bistvu ji ustreza vsaka zelena rastlina iz naše ponudbe. To je zelo vsestranska rastlina, ki jo je mogoče uporabiti v kateri koli dekoraciji.


Parametri

Koda izdelka 20170
Višina 16 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec ni vključen
Premer 11 cm
Dolžina debla / stebla 9 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Dolžina veje 5 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!