Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetna magnolija svetlo zelena 150 cm

Popust
41 %
Originalno
170 €
Samo danes
99,90 € z DPH
81,89 € brez DDV
36 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Magnolija je eno najbolj priljubljenih okrasnih dreves pri nas in drugod po svetu in z dobrim razlogom. S prihodom zgodnje pomladi Magnolija zacveti in postane v središču pozornosti tudi v času, ko večina dreves na vrtu ne cveti. Lepi cvetovi magnolije v odtenkih roza, bele ali rumene barve prav tako lepo dišijo in njihov sladek vonj v kombinaciji z barvami bo za nekaj tednov polepšal vsak vrt. Po cvetenju ostaja magnolija privlačna z velikimi listi v rastni sezoni in jeseni ter pozimi tudi z zanimivimi plodovi z rdečimi jedrci, ki pozimi postanejo hrana za ptice. Hkrati je to okrasno drevo trpežno in enostavno za nego, zato ga lahko najdemo na številnih vrtovih.

Pojav

Prvotni dom raznolikega rodu magnolije je vzhodna Azija, vzhodna Severna Amerika in Srednja Amerika. Znanih je do 80 vrst, ki so lahko zimzelene, pollistane ali listavci, medtem ko se zimzelene magnolije naravno pojavljajo v toplejših podnebjih in zrastejo do višine 25 metrov. V naših podnebnih razmerah večinoma gojimo listavce, kot so Magnolia soulang, Magnolia lily-flored ali Magnolia star-flower, lahko pa srečamo tudi zimzelene vrste, kot je Magnolia velikocvetna.

Parametri

Naša magnolija, vključno z lončkom, je visoka 150 cm. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 17,78 cm , na površini umetnega substrata z okrasjem iz umetnega maha. Magnolija je sestavljena iz plastičnega stebla, umetnih zelenih listov in čudovitih tekstilnih rožnato-belih cvetov. Listi in cvetovi so narejeni iz kakovostnega materiala na dotik, pa tudi po videzu se ne razlikujejo od živih. Zasnovan je za notranjo opremo.

Lokacija

Magnolija je ena najbolj iskanih vrst. Skozi njih boste v svojo notranjost vnesli čar, mehkobo in pozitivno energijo. Če želite ustvariti določeno dinamiko doma, so Magnolije s svojimi čudovitimi cvetovi v kombinaciji z abstraktnimi elementi prava izbira za vas. Navsezadnje magnolije ni treba rasti le na vašem vrtu. Ta okrasni les je lahko tudi del vaše notranjosti v umetni obliki. Lepi cvetovi magnolije bodo polepšali vašo notranjost, v vaš prostor vnesli svetlobo in veselje.

Kombinacije

Magnolija je lepo cvetoče drevo, ki ne potrebuje spremljevalca. Lepo lahko izstopa v prostoru in sama. V kombinaciji bi za Magnolijo raje izbrali okrasno zelenje. Večji poudarek bi dali izbiri okrasnega cvetličnega lonca. Če ste se odločili vlagati v rastlino, vlagajte tudi v cvetlični lonček, saj lahko pravilno izbrana lončnica odlično poudari lepoto magnolije in celotno notranjost, v katero bo cvet postavljen. Na naši spletni strani boste seveda našli tudi veliko izbiro cvetličnih loncev.

 

Parametri

Koda izdelka 20028
Višina 150 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 18.2 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 9 cm
Širina listov 5 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Barva cvetja roza
Barva brstov roza, Bela
Višina debla / stebla 50 cm
Cvetlični material tekstila
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!