Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Dracena umetna rastlina 167 cm

Popust
39 %
Originalno
180 €
Samo danes
109 € z DPH
89,34 € brez DDV
29 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov sreda, 26. junij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Dracena so drevesa, ki zrastejo do višine do 40 metrov ali bolj ali manj olesenele grmovnice. Rod vključuje približno 116 vrst. Večina vrst ima običajno oranžne korenine. Listi so trdi, sedeči ali pecljati, črtkani, suličasti ali podolgovati, celi, gladki, razporejeni v spiralo in pogosto združeni v rozete. Rezilo je pogosto različno pikčasto ali okrašeno. Cvetovi so beli, zelenkasti ali vijolični, dišeči. Odpirajo se za noč. Razvrščeni so v velika lahka socvetja. Socvetje je razdeljeno na 6 rež, spodaj cevastih. Plod je okrogla, mesnata jagoda, ki vsebuje 1 do 3 semena.

Pojav

Dracena je rastlina, ki je presenetljivo podobna palmi. Prihaja iz subtropskih regij Afrike in Azije. Zanimivo je, da nekatere sorte dracene rastejo kot drevesa, druge pa kot grmičevje. Pri nas se Dracena goji kot sobna rastlina in zraste do višine 150 cm. Razširjen je predvsem v podsaharski Afriki in tropski Aziji, pojavlja se tudi v Arabiji, Egiptu, Makaroneziji, na Madagaskarju in v manjši meri v tropski Ameriki, na Pacifiku in v Avstraliji.

Parametri

Naša umetna rastlina Dracena je visoka 167 cm , vključno z lončkom za rože. Na voljo je v osnovnem plastičnem loncu s premerom 20,32 cm, površina podlage pa je prekrita z mahom. Ima 3 stebla, 37 umetnih zelenih listov in 2 rdeča cvetja. Listi so narejeni iz kakovostnega materiala, na dotik in na oko so videti živi.

Lokacija

Umetna rastlina Dracena je namenjena za notranjo uporabo . Je zelo pomemben dodatek k vsaki sobi, ki jo napolni s prijetnim udobjem. S svojo naravno lepoto bo seveda osvežil vsak dom , pisarno ali zimski vrt. Priporočamo, da ga postavite na vidno mesto. Ustrezala bo skoraj vsakemu slogu notranjosti. Ker Dracena potrebuje dovolj svetlobe, je naša umetna rastlina primerna povsod, kjer ji ne moremo dati svetlobe. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez potreb po vzdrževanju.

Kombinacije

Naša zanimiva Dracena pogosto niti ne potrebuje spremljevalca. Je vsestranski in primeren v kombinaciji s skoraj vsakim zelenjem. Z palmo Areka ali smokva, pričarajo lepo zeleno ozadje za vaše notranjosti. Za popoln splošen vtis je treba izbrati pravi cvetlični lonec. Priporočene okrasne cvetlične lončke lahko naročite ločeno, pa tudi drug polnilni material, ki ga najdete v naši ponudbi.

Parametri

Koda izdelka 20026
Višina 175 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 38 cm
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 19.8 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Širina listov 8 cm
Dolžina listov 60 cm
Število listov 37 ks
Listni material plastika
Širina rože 12 cm
Dolžina cvetja 24 cm
Število cvetov 2 ks
Barva debla / stebla Bela
Barva listov zelena
Barva cvetja rdeča
Število cvetočih cvetov 2 ks
Višina debla / stebla 80 cm
Cvetlični material tekstila
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!