Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Oljka 120 cm

Popust
40 %
Originalno
83 €
Samo danes
49,90 € z DPH
40,90 € brez DDV
Ni na voljo
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Spada v družino oljk in rod oliv. Oljka je zimzeleno drevo, ki doseže višino od 5 do 10 m. Deblo je nizko s sivo-zelenim razpokanim lubjem. Krošnja je bogato razvejana, nepravilna, jajčasta do okrogla. Listi so usnjati in trdi, eliptični do suličasti, na spodnji strani sivozeleni, na zgornji strani temno zeleni. Listi so zimzeleni in dosežejo dolžino 8 cm. Cvetovi so majhni, dišeči, rumenkasto beli. Plod je mesnata do jajčasta koščica, ki vsebuje veliko količino olja. Plodovi se imenujejo oljke.

Pojav

Oljka prihaja iz Irana, od koder se je razširila v Sredozemlje. Afrika je druga celina, kjer se je prvotno nahajala oljka, vendar so divje sorte rasle tukaj v današnjem Egiptu in Etiopiji. Danes je razširjena marsikje – Sredozemlje, Afrika, Srednja in Južna Amerika, predvsem Mehika in Peru. Divje sorte najdemo v hrastovih gozdovih. Je toploljubna rastlina, ki jo pogosto najdemo na kamnitih in suhih tleh. Raste zelo počasi in doseže zelo visoko starost.

Parametri

Naša umetna oljka je visoka 120 cm, vključno s plastičnim vložkom, v katerem je dobavljena, in njen premer je 15,13 cm. Prtljažnik je zeleno sive barve, izdelan iz plastike. Na 11 vejah so v zgornjem delu v temno zeleni barvi, v spodnjem delu pa v bledozeleni barvi, reproducirani kakovostni tekstilni oljčni listi ter listi prave oljke. Treba je poudariti podrobno velikost in relief lista. Plodovi oljk na drevesu so črni. Zaradi številnih drobnih detajlov in kakovostne izdelave je drevo popolna replika oljčnega grma.

Lokacija

Oljka je postala nov modni trend zaradi svojih nežno obarvanih listov, ki bodo lepo dopolnili vsako notranjost. Primeren je za vsak prostor, tako v stanovanju kot v poslovnem prostoru. To drevo je eno najbolj priljubljenih dreves vseh časov. Poleg tega ne zahteva vzdrževanja in vam bo zdržala leta.

Kombinacija

Umetno drevo Oljka se lahko odlično kombinira s katero koli rastlino ali drevesom. Zagotovo ne boste naredili koraka zraven njega, če boste za spremljevalca izbrali umetnega Fikusa, Šeflerja ali Draceno. S pomočjo barvnih kombinacij lahko ustvarite prijetno okolje ali mirno vzdušje. Od cvetočih rastlin se na primer Olivovníku odlično ujemata Lopatkovec in Strelice. Enako pomembna je izbira pravega lonca. Zaradi nizke višine lahko enostavno izberete visok cvetlični lonec. Vse omenjene izdelke boste našli na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20096
Višina 110 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 13 cm
Premer vložka 15.13 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Število listov 330 ks
Barva veje zelena
Barva listov zelena
UV zaščita ne

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!