Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo magnolije 160 cm

Popust
41 %
Originalno
220 €
Samo danes
129 € z DPH
105,74 € brez DDV
33 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Magnolija je neverjetna rastlina, ki je celo preživela dobo dinozavrov. Toda tudi zdaj bo magnolija navdušila oko s svojimi čudovitimi cvetovi. Magnolija je priljubljena po vsem svetu zaradi neverjetno lepega cvetenja. Priljubljeno in pogosto posajeno bolj eksotično drevo privlači s svojim bogatim letnim cvetenjem, lepo navado in listjem, ki je jeseni lepo obarvano. Magnolija je drevo, katerega višina se giblje od 2,5 do 6,5 m. Oblika drevesa je piramidalna, saj z rastjo raste zaokroženo. Listi imajo bogat zeleni odtenek, veliki so, močni in sijoči. Socvetje raste navzgor, cvetoči cvetovi so veliki, v obliki skodelice. Premer rože doseže približno 15 cm, v socvetju je šest cvetnih listov svetlo roza odtenka. Cvetoče socvetje je zelo dišeče. Obdobje cvetenja se začne aprila in konča junija. Življenjska doba drevesa je približno 50 let. Sorta je bila pridobljena s križanjem šmarnic in zvezd.

Pojav

Prvotni dom raznolikega rodu magnolij je Vzhodna Azija, Vzhodna Severna Amerika in Srednja Amerika. Znano je, da je do 80 vrst (in na stotine kultivarjev) zimzelenih, pol listavcev ali listavcev, pri čemer se zimzelene magnolije naravno pojavljajo v toplejših podnebjih in zrastejo do višine 25 metrov. V naših podnebnih razmerah običajno gojimo listavce, kot so Magnolia soulangova, Magnolia lily-flored ali Magnolia star-flower, lahko pa srečamo tudi zimzelene vrste, kot je Magnolia velikocvetna.

Parametri

Naša umetna magnolija je visoka 160 cm , vključno z osnovnim cvetličnim loncem . Osnovna plastična cvetlična posoda ima premer 20,32 cm, njena površina je pokrita z mahom. Ima 9 plastičnih kovčkov. Listi so narejeni iz plastike, a na otip izgledajo živi. Rože so narejene iz visoko kakovostnega tekstilnega materiala. Je popolna replika živega drevesa in je primerna za notranjo opremo.

Lokacija

Umetna magnolija je primerna za številne prostore. Kupci pa jih najpogosteje namestijo v pisarne , poslovne ali upravne prostore . Možno jih je postaviti tudi v dvorane , bazene, hodnike in temne kotičke brez dostopa do svetlobe. Umetno drevo Magnolia je primerno tudi za domove, stanovanja in restavracije. Primerne so za dnevne sobe , hodnike , hodnike, hotelske vhodne hale, skratka povsod, kjer živa rastlina ne bi uspela. Umetna magnolija je primerna za ljudi, ki trpijo za alergijami in bi jim drevesa in cvetje povzročali težave. Kakovostne umetne magnolije so na otip tako žive in realne - barve so res zelo lepe. Ker obstaja velika izbira barvnih odtenkov, se ne bojte kombinirati z več vrstami magnolije. Rezultat bo neverjeten.

Kombinacije

To drevo magnolije je očarljivo in bujno hkrati. Ne potrebuje spremljevalca zase, lahko to stori sam. V kombinaciji s pravim cvetličnim loncem bo to izjemno drevo postalo eleganten dodatek vašemu domu. To drevo magnolije je zelo razkošen oblikovalski element za vsestransko uporabo in bo zagotovo očaral tudi vas.

Parametri

Koda izdelka 20027
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Premer 35 cm
Višina vstavka 17 cm
Premer vložka 20 cm
Število stebel / stebel 9 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 10 cm
Širina listov 5 cm
Listni material plastika
Barva debla / stebla rjav
Barva listov zelena
Barva cvetja roza
Barva brstov roza
Cvetlični material tekstila
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!