Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno kolokacijsko drevo 160 cm

Popust
42 %
Originalno
130 €
Samo danes
75,90 € z DPH
62,21 € brez DDV
47 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Kolokacija je rod cvetočih rastlin iz družine Araceae.

So zelnate trajnice z veliko korenino na površini zemlje ali tik pod njo. Ti listi so veliki do zelo veliki v obliki puščice. Rastlina, ki jo mnogi poznajo tudi kot slonovo uho, je dobila ime po listih, ki imajo obliko velikega ušesa ali ščita. Rastlina se večinoma razmnožuje z gomolji. V pazduhah listov tvori grozde po dva do pet dišečih socvetij. Tako kot drugi člani družine tudi rastlina vsebuje dražila, ki povzročajo hudo draženje ustnic, ust in grla.

Pojav

Prvotno iz jugovzhodne Azije in indijske podceline. Nekatere vrste se obilno gojijo in naturalizirajo v drugih tropskih in subtropskih regijah. Ocenjuje se, da je bila Kolokazija gojena v vlažni tropski Indiji že 5000 let pred našim štetjem. Nadaljeval se je zahodno od Indije do starega Egipta, kasneje pa so ga grški in rimski zgodovinarji opisali kot pomemben pridelek. Nekatere vrste rastejo v tropih sveta. Kolokacija najpogosteje raste v podrasti vlažnih tropskih in subtropskih gozdov. Iščejo precej ohlapno vegetacijo in pogosto rastejo ob vodotokih v delni senci.

Parametri

Naše umetno drevo Colocasia je visoko 160 cm, skupaj z lončkom za rože. Premer osnovnega plastičnega cvetličnega lonca je 17,78 cm . Sestavljen je iz 3 umetnih debel zelene barve, 5 naravnih zelenih listov iz plastike, ki izgledajo kot pravi pridih. Poleg tega naša dodelitev vsebuje dva svetlo zelena cvetja in eno rdeče jagodičje. Ker material, iz katerega je to drevo, ne vsebuje UV -zaščite, je Colocasia namenjena predvsem za notranjo uporabo . Lahko ga postavite tudi na prostem, vendar le na zaščitenih mestih pred dežjem, vetrom ali neposrednim soncem.

Lokacija

Naše lepo umetno drevo je idealen dodatek vašemu domu ali pisarni . Primeren je povsod, kjer želite imeti malo zelenja in kjer razmere niso primerne za žive rastline, bodisi zaradi pomanjkanja svetlobe ali nege zanje. Ko izberete pravo mesto, bo njegova višina prinesla trope neposredno v vašo sobo. Ustrezala bo skoraj vsakemu slogu notranjosti.

Je enostaven za uporabo in zagotavlja dolgo življenjsko dobo - vse brez vzdrževanja.

Kombinacije

Calokazia je eksotično drevo, ki ne potrebuje spremljevalca. Če pa ga želimo združiti z drugimi rastlinami, je vsestranski.

Priporočljivo je, da združite različne različice družine Araceae , kot so: Anthurium, alokázie ali Kala, s katerimi ustvarite popolnoma harmonično notranjost.

Priporočamo, da ga postavite v okrasno cvetlično posodo, ki jo lahko naročite tudi ločeno pri nas.

Parametri

Koda izdelka 20049
Višina 160 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 18.2 cm
Število stebel / stebel 3 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina listov 70 cm
Širina listov 50 cm
Število listov 5 ks
Listni material plastika
Barva debla / stebla zelena
Barva listov zelena
Barva ploda rdeča
Višina debla / stebla 88 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna
Število plodov 1 ks

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!