Kontaktiraj nas info@hk-green.eu

Umetno drevo Heliconia 130 cm

Popust
38 %
Originalno
100 €
Samo danes
61,90 € z DPH
50,74 € brez DDV
39 kom na zalogi za takojšnjo odpremo
Kurir na naslov torek, 30. julij
13,90 €
14 dní na vrátenie Naše produkty nesplnili Vaše očakávania? Napíšte nám a my Vám poskytneme zľavu alebo vrátime celú platbu.
Máte nejakú otázku? V takomto prípade nás neváhajte kontaktovať na čísle +421 2222 000 62 alebo vyplňte kontaktný formulár.

Opis

Značilnosti

Heliconia je rod cvetočih rastlin iz monotipske družine Heliconiaceae. Večina vrst je vključenih tudi na Rdeči seznam ogroženih vrst IUCN. Pogosta imena rodu vključujejo kremplje jastoga, kljun tukana ali lažno rajsko ptico. Zadnji izraz kaže na njihovo zelo podobnost s cvetjem Strelca. Skupaj se te rastline preprosto imenujejo tudi "helikonije".

Pojav

Večina od približno 194 znanih vrst prihaja iz tropske Amerike, več vrst pa prihaja tudi z otokov v zahodnem Pacifiku. V tropskih gozdovih je veliko vrst helikonitov. Več vrst se goji kot okrasne rastline, nekatere pa so naturalizirane na Floridi, v Gambiji in na Tajskem.

Parametri

Naša umetna Heliconia je visoka 130 cm , vključno z lončkom za rože. Sestavljen je iz enega prtljažnika, ki je izdelan v kombinaciji naravnega lesa in plastike. Približno na polovici Heliconije se začne listati. Listi so narejeni iz plastičnih materialov, ki so na otip živi in jih je v številu 15 kosov. Je popolna replika žive različice te palme. Ta Heliconia je dobavljena v plastičnem vložku s premerom 17,78 cm , v katerega je prevlečena, skupaj z umetno podlago, ki je prekrita z imitacijo mahu.

Lokacija

Naše umetno drevo Heliconia bo zelo lepo napolnilo vaše odprte in svetle sobe. Zaradi svojega realističnega videza bo čudovit okras vašega doma ali pisarne in pozabili boste, da je ta Heliconia pravzaprav umetna. Lepo izstopa na podstavkih, v dnevnih in jedilnicah, vedno v najbolj reprezentativnih delih stanovanja ali hiše. Naša Heliconia vam bo zagotovo prinesla trope kar v vaš dom.

Kombinacije

Rastlina Heliconia se zelo dobro kombinira z drugimi vrstami palm, pa tudi z različnimi pošastmi , a zanjo so primerne tudi klasične praproti. Če vas skrbi, da v sobo poleg te Heliconije ne boste mogli postaviti nobene od cvetočih rastlin, potem se res motite. Zelo dobro "razume" orhideje ali Guzmanijo. Ta Heliconia se odlično dopolnjuje tudi z našimi plastičnimi cvetličnimi lončki RATO z vzorcem ratana svetlejše, a tudi temne barve. Najdete jih v naši ponudbi. Zasaditev v cvetlični lonec lahko naredite tudi posebno, tako da na površino substrata položite lesene sekance, velik izbor katerih boste našli tudi na naši spletni strani.

Parametri

Koda izdelka 20071
Višina 130 cm
Odločnost notranjost
Cvetlični lonec samo notranja podloga
Višina vstavka 14 cm
Premer vložka 17.85 cm
Število stebel / stebel 1 ks
Material stebla / stebla plastika
Višina veje 22 cm
Število vej 11 ks
Višina listov 42 cm
Širina listov 22 cm
Število listov 15 ks
Listni material plastika
Število brstov 1 ks
Barva debla / stebla zelena
Barva veje zelena
Barva listov zelena
Barva brstov rumena
Višina debla / stebla 50 cm
UV zaščita ne
Vstavi barvo Črna

Ocene

0 z 5
Ta izdelek nima ocen. Bodite prvi in ga ocenite!